Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě nemám menstruaci!

Od: kristyna111* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je mi už skoro 4 měsíce 15 let a já nemám pořád menstruaci. Je to normální? Mám ještě čas? Zítra jdu na preventivní prohlídku k dětské lékařce a trochu se bojím co mi řekne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kristýnko, já nevím, co si mám o tobě myslet. Několikrát ses tady ptala na krev ve stolici. A taky jsi napsala, že máš menzes, že ta krev může být z toho. Nemám pravdu?! *hej*Píšeš bez chyb, správě skládáš věty dohromady, tedy blbá úplně nejsi. NECHEJ TOHO A ZAČNI SE ZAJÍMAT O NĚCO JINÉHO! *bum*

doplněno 15.07.15 15:41:

poradte.cz/...

kristyna111*
hodnocení

Tak tohle není vůbec pravda. Na žádnou krev ve stolici jsem se neptala! To si ověřte! Píšu sem snad teprv 2. otázku.

doplněno 15.07.15 17:25:

Je to kristyn111 a já jsem kristyna111

hod
hodnocení

0x

Kolik měříte a kolik vážíte? Co jíte?

hodnocení

0x
Někdo dostane menstruaci ve 12ti, jiný v 16ti. Je to normální. Buď ráda, že jí ještě nemáš, užívej si ty poslední měsíce, protože až to přijde, už to bude na dlouhá léta tvou součástí, měsíc co měsíc :)

requiem*
hodnocení

0x

Buď v pohodě, já to poprvé dostala až v 16. Na preventivní prohlídce jsem to doktorce řekla, ta mě pro jistotu poslala na gyndu.. Kdyby se ti to stalo, tak se hlavně neboj. Paní doktorka se mnou jen vyplnila kartu a udělala mi ultrazvuk. Nic mě nebolelo, ani nic nebylo nepříjemný. Takže jí to řekni a uvidíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]