Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi už skoro 4 měsíce 15 let a já nemám pořád menstruaci. Je to normální? Mám ještě čas? Zítra jdu na preventivní prohlídku k dětské lékařce a trochu se bojím co mi řekne.
Kristýnko, já nevím, co si mám o tobě myslet. Několikrát ses tady ptala na krev ve stolici. A taky jsi napsala, že máš menzes, že ta krev může být z toho. Nemám pravdu?! Píšeš bez chyb, správě skládáš věty dohromady, tedy blbá úplně nejsi. NECHEJ TOHO A ZAČNI SE ZAJÍMAT O NĚCO JINÉHO!
Buď v pohodě, já to poprvé dostala až v 16. Na preventivní prohlídce jsem to doktorce řekla, ta mě pro jistotu poslala na gyndu.. Kdyby se ti to stalo, tak se hlavně neboj. Paní doktorka se mnou jen vyplnila kartu a udělala mi ultrazvuk. Nic mě nebolelo, ani nic nebylo nepříjemný. Takže jí to řekni a uvidíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.