Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Med v medvídkovi,seženu ho někde?

Od: jiskra® odpovědí: 17 změna:

Krásný letní večer všem,prosím,nevíte někdo jestli se ještě někde prodává med v takovém tom plastovém medvídkovi? Nejde mi o ten med,mám od včelaře za Šumavy velmi dobrý,ale o toho medvídka. Chtěla bych tam vnučce nalít právě ten domácí,má ho velmi ráda,tak aby ho mohla nosit třeba v batůžku a občas cucnout *houpy*. Děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, můžete si koupit med nebo pouze obal - více viz Google a pojem "med medvidek".

Zdravím!

doplněno 11.07.15 21:49:

magor - to je v pohodě. Také jsem chtěl dát odkaz na ten obal. Jenže, obal stojí asi 8 Kč a je třeba připočítat poštovné (dopravu). Lepší by bylo najít si kamennou prodejnu někde v místě.

hodnocení

2x

Určitě jsem ho někde viděla, bohužel Vám nepovím, kde - nevzpomínám si :( takže aspoň dobrou zprávu, že se určitě ještě prodává *ua*

eshop.maneo.cz/...
doplněno 11.07.15 21:49: Tady ho máte.
Dobrou chuť :)

hodnocení

2x

Ano prodává a dokonce i samostatný obal třeba: vcelpo.cz/...

Jinak zadejte do gůglu"med medvídek"a najde ji spousty

doplněno 11.07.15 21:37:

Bene já neopisoval *hi*

hodnocení

Děkuji Vám všem za rychlé rady,pokoukám a vygooglím...*palec*.

ver*
hodnocení

2x
Maji ho v Kauflandech. Jen poznamka - dat med vnucce do batuzku, aby si mohla cucnout kdyz bude mit chut? To je teda dost sileny napad, prominte. Med je sice zdravy, ale tak do caje pri nachlazeni. Takhle vam za par let vnucka velice podekuje za nadvahu.
med2

..a zkažené zuby

hodnocení

No myslela jsem tím do batůžku, když jedeme třeba pod stan a tak. Med je zdravý i jindy než při nachlazení,při dostatečném pohybu a čištění zubů,nehrozí nic,zač by mi měla "poděkovat". Co takhle cola? Ta leptá sklovinu daleko víc a přesto ji děti lemtají po litrech,o obsahu kofeinu ani nemluvím. Pak jsou hyperaktivní a obézní se zkaženými zuby. I Vám děkuji za odpověď.

Jiskro *palec* Máte svatou pravdu.Dnešní děti bez Coly nedají ani ránu,příšerné.A o stravování ani nemluvím !

Med,složení.

doplněno 12.07.15 10:49:

Ještě dodám - nahoře máte ode mě odkaz na eshop,kde tento medík prodávají.Kdybyste ho náhodou nemohla sehnat :)

doplněno 13.07.15 12:26:

Také děkuji a medík ráda :-P

hodnocení

Děkuji Vám Wamp,kouknu se. Přeji Vám krásné léto plné včel a medu ;).

med2
hodnocení

0x

mají ho snad ve všech obchoďácích (v Tescu určitě), ta bude moc ráda až jí v batohu vyteče

hodnocení

Co ta jízlivost,snad to má nějaký uzávěr nebo igeliťák to jistí,přesto děkuji za radu.

med2

nene jízlivost - zkušenost *smich* ..z nějakého důvodu ten uzávěr prostě po nějaké době netěsní asi teplotní deformace, naštěstí nenosím med v batohu

mp*
hodnocení

0x

Určitě ho mají ve velkoobchodu Ratio v Pražských Lipencích. Sám jsem ho chtěl nedávno koupit jako fór, ale zarazila mě dost vysoká cena.

rita*
hodnocení

0x

já jsem medvídka potkala normálně v supermarketu, myslím že v kauflandu nebo někde... ale řekla bych, že se dá sehnat i samotná lahvička, ale to bych asi zkusila přes internet. :)

hodnocení

Dékuji,na netu stojí prázdná lahvička 9 korun,ale poštovné 90,takže juknu zítra po obchodech,snad to nebude za tolik *smich*.

lindaf*

Dobrý den, zkuste Globus a viděla jsem ho taky v Coopu :) Myslím, že ve větším supermarketu by měl být k sehnání, stojí okolo 70 Kč a máte lahvičku i med ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]