Nejste přihlášen/a.
Krásný letní večer všem,prosím,nevíte někdo jestli se ještě někde prodává med v takovém tom plastovém medvídkovi? Nejde mi o ten med,mám od včelaře za Šumavy velmi dobrý,ale o toho medvídka. Chtěla bych tam vnučce nalít právě ten domácí,má ho velmi ráda,tak aby ho mohla nosit třeba v batůžku a občas cucnout . Děkuji.
Dobrý den, můžete si koupit med nebo pouze obal - více viz Google a pojem "med medvidek".
Zdravím!
doplněno 11.07.15 21:49:magor - to je v pohodě. Také jsem chtěl dát odkaz na ten obal. Jenže, obal stojí asi 8 Kč a je třeba připočítat poštovné (dopravu). Lepší by bylo najít si kamennou prodejnu někde v místě.
Ano prodává a dokonce i samostatný obal třeba: vcelpo.cz/...
Jinak zadejte do gůglu"med medvídek"a najde ji spousty
doplněno 11.07.15 21:37:Bene já neopisoval
No myslela jsem tím do batůžku, když jedeme třeba pod stan a tak. Med je zdravý i jindy než při nachlazení,při dostatečném pohybu a čištění zubů,nehrozí nic,zač by mi měla "poděkovat". Co takhle cola? Ta leptá sklovinu daleko víc a přesto ji děti lemtají po litrech,o obsahu kofeinu ani nemluvím. Pak jsou hyperaktivní a obézní se zkaženými zuby. I Vám děkuji za odpověď.
Jiskro Máte svatou pravdu.Dnešní děti bez Coly nedají ani ránu,příšerné.A o stravování ani nemluvím !
Ještě dodám - nahoře máte ode mě odkaz na eshop,kde tento medík prodávají.Kdybyste ho náhodou nemohla sehnat
Také děkuji a medík ráda
já jsem medvídka potkala normálně v supermarketu, myslím že v kauflandu nebo někde... ale řekla bych, že se dá sehnat i samotná lahvička, ale to bych asi zkusila přes internet.
Dékuji,na netu stojí prázdná lahvička 9 korun,ale poštovné 90,takže juknu zítra po obchodech,snad to nebude za tolik .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.