Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravý bulharský růžový olej

Od: kenyska® odpovědí: 15 změna:

Chtěla bych sehnat pravý bulharský růžový olej, vozili jsme si ho z dovolených v Bulharsku v malých tyčinkových flakoncích.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zde ho máte ;)
doplněno 10.07.15 15:01: m.heureka.cz/...
doplněno 13.07.15 20:00: Kenysko,opravdu není zač ;)
hodnocení

Děkuji, ale toto je směska. Já hledám ten 100%. Stejně děkuji a zdravím kenyska

georgi
Dobry den.
Pravy ruzovy olej muzete najit tady: www.milex.cz/bulharska-kosmetika-biofresh-regina-floris-prirodni-ruzovy-olej.html
Nabizime jeste ruzove marmelady, napoje, deo parfemove bonbony, sladkosti.
Nas obchudek najdete v Praze, Prosecka 686/109.
Vice info na www.milex.cz

antynka*
hodnocení

2x

Třeba tady: naturals.sk/...

Ten odkaz co je dán výše, to je jen směs různých olejů s pár kapkami růžového oleje - to není růžový olej. Pravé růžové oleje jsou cenou o dost výše...

nikdo*
hodnocení

2x
V Praze je bulharská prodejna. Jestli ho ale mají nevím.
doplněno 16.07.15 19:35: Prý tenhle parfém, stojí dnes v Bulharsku 1Leva.
hodnocení

ktserý tenhle?

nikdo*

No, ten co sháníte, ten v tyčinkových flakoncích, které jste si vozil z dovolené v Bulharsku.

hodnocení

0x

Nedávno jsem poslouchala v radiu povídání o Růžovém oleji. Pokud se jedná o opravdu čistý olej z růží, tak je jeho cena velmi vysoká. Teď si bohužel nevzpomenu, kolik kilo okvětních lístků je třeba k vylisování několika málo gramů oleje. Ale pamatuji se, že jsem si v tu chvíli představila to množství a tu práci s tím, a pochopila jeho cenu. A ještě je nutno dodat, že ne všechny růže jsou k lisování toho kvalitního a správně aromatického oleje, vhodné. V té reportáži mluvili jen o dvou odrůdách. Vykupují ten olej proslulí parfuméři za vysokou cenu. Takže asi ty oleje, které jsou prodávány jako "pravý Růžový olej", za tu nízkou cenu, bude něco podobného, jako je to s kaviárem. Také se prodávají tresčí jikry obarvené oranžově, nebo černě a je tam napsáno "kaviár" a přitom to nemá s kaviárem nic společného.

rebeka*
hodnocení

0x

Přivezla jsem si ho z Bulharska v roce 1960, ve skleněné tyčince a ta byla ještě v takovém dřevěném malovaném pouzdře. Mám ještě trošku a stále intenzivně voní.

hodnocení

Tak to je on:)

vera*
hodnocení

0x

Koupila jsem ho v Bulharsku minulý měsíc ,1 ml 22 leva,to je asi 300 Kč.

hodnocení

Děkuji, již mi jedna paní poslala.

zezulka*

Kenysko mohla bys mi prosim poradit, kde jsi ten ruzovy olej sehnala? Na internetu se da najit, ale je dost drahy...Diky za odpoved!

hodnocení

Poslala mi ho jednapaní, které zbyl po dovolené. Takže už jen koupit. Zdravím kenyska

zezulka*

Aha nevadí, tak snad seženu někde jinde...díky za info!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]