Nejste přihlášen/a.
Je mi 27 mam 4 mesicni dite a kojim. Se "spekamy" v podpazi sem mela problemy vzdy, ale od zacatku tehotenstvi si vsimam, ze ten v pravo je o dost vetsi nez ten v levo. Nekde sme cetla, ze to mohlo zpusobit spatne sednouci pradlo. Je pravd aze jednno prso je vetsi a jedno mensi, to by mohlo treba zpusobit nepomer, ale nevim. Mate to nekdo taky tak? Ten spek neni tvrdy. Je mekky.
Nebo mam mit strach z rakoviny? Kde bych s emohla nechat vysetrit?
Já si myslím, možná že úplně špatně, že je to tím, jak držíte, chováte dítě. Když je nosíte jen na jedné ruce, svalstvo a potažmo tuk, se chovají jinak, než na druhé ruce, která není tak namáhaná. Také dítěti se začne formovat páteř, ramínka a krk jinak na jedné než druhé straně. Všimněte si, porovnejte a napište.
Ruce a polohy dítěte střídejte. Je to důležité pro vás i pro dítě.
Majja, děkuji, že jste napsala. Vždycky jsem zvědavá, jak tazatel dopadl, co mu zjistili. Lidské tělo je neuvěřitzelné. Stane se i to, co se zdá být nemožným.
Přeji vám i malému hodně zdraví.
Dobrý den, snad jen k té rakovině - takové útvary jsou na pohmat tvrdé. Myslím, že u Vás jde o něco jiného. Ale, nechám to k poradě ženám. Zdravím!
Nejlepší je dojít na gynekologii. Chodila jste tam v těhotenství a všechny nestandartní znaky, které se Vám nelíbí, vyšetří. Prohmatají prsa, nebo alespoň zkontrolují vizuálně. Nikam jinam nechoďte, oni Vás mají právě po porodu na starosti, případně odešlou dál, na specializované pracoviště,
Já jsem měla problémy s jizvou - šitím po císařském řezu a také jsem tam skončila a pomohli mě.
Jinak ano, nemám též prsa úplně stejně velká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.