Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolavé prso na dotek

Od: misulinkax odpovědí: 4 změna:

Ahoj,,můžete mi někdo poradit.? Už dva měsíce mě bolí pravá část pravého prsa,,jakoby mléčné žlázy,,myslela jsem si, že to může být od menstruace,,ale už to bolí opravdu dlouho,,ale pouze na dotek...mám si radši někam zajít..? Těhotenství to opravdu neni! děkuju moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Určitě navštivte lékaře. Bylo by hloupé něco otálením zanedbat.

martina30*
hodnocení

1x

Jak píše strejc určitě lékař.Nemusí to být vůbec nic občas se mi to dříve také stávalo,ale může to být hodně věcí a čím dříve se zajde k lékaři tím se příčina odstraní(může to být i někde nějaký blok,ale opravdu těch příčin je moc a vyšetření je bezbolestné)*palec*

mak*
hodnocení

1x

no upřimě když něco trvá delší dobu bylo by v hodnější zajít k lékaři čim dříve tím lépe, nechci vás strašit ale vše co se chytne za včasu se dá lépe řešit než když je pozdě takže šupky dupky ať už jste tam a hodně štěstí

chechtal*
hodnocení

0x

Souhlasím,nejlépe je zajít k lékaři.Podle mě to nic vážného nebude,ale opravdu na takové věci je nejlepší doktor.Pak si člověk řekne,že se zbytečně strachoval a měl zajít na vyšetření hned.Misulinko nebojte se a běžte hned.Uvidíte,že jste se bála zbytečně.Pak dejte vědět,jak jste dopadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]