Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spocení v těchto dnech

Od: lukas98751 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Mám takový neobvyklý dotaz. Jak je možné že ženy dívky i starší ženy v těchto horkých dnech jsou čisté suché nespocené . Jak to děláji oproti nám můžum co taky nic neděláme a jsme mokří spocení

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Jejda, tak to jsem asi chlap, protože já se v horku potim, a to docela dost.*hi*

hodnocení

2x

Musím se vám, ve vší tajnosti, svěřit, že my, ženy, se potíme možná víc, než mužští. Jen o tom nemluvíme a snažíme se to skrýt. A také používáme nějakou voňavo kosmetiku, která pocení omezuje, ale hlavně, zabraňuje rozkládání potu, tedy puchu, smradu. Ale jsme propocené stejně. *hi*

doplněno 02.07.15 19:08:

Kapku kameňák mě napadl: Jdou dvě a ta jedna říká: "Eržika, strašně ti smrdí. . . " "Aranko, děkuji ti za upozornění. Budu dělat menší kroky."

joudic*

Bavi se Cech a Moravak :
Cech: ˝Moje zena strasne smrdi potem.˝
Moravak: ˝To ta moja smrdi pred tym aj po tem.˝

hodnocení

2x

V životě jsem neviděl někoho spoceného. Co to vůbec je? Já znám jen slovo "zpocený" :)

doplněno 05.07.15 12:26:

Clayman: Omlouvám se, ale podle mne to sem patří. Důsledně vzato otázka porušuje pravidlo Z1 (psát nesmyslné odpovědi a otázky), když se ptá na neexistující pojem a je tedy nesmyslná. No ale dobře, to je hnidopišství, ale i mimo školu se má mluvit česky a já jsem jen lehce, ještě se smajlíkem, upozornil tazatale na něco, co asi neví. On se asi v horku sapotí.

výtka
Upozornění od sys clayman 05. 07. 2015 08:33:57
otázka není v rubrice škola, takže to sem nepatří ;)

layborr*
hodnocení

0x
Ženy totiž mají podle vědců lepší termoregulaci, proto jim stačí vylučovat menší množství potu.Zdroj: xman.idnes.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

no ja nevim ja se taky nijak zvlast nepotim, kdyz neberu celo :) vedra miluju :) v Hurghade jsem byl v poledne jediny na ulici na prochazce, asi jsem jizni typ :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak to vím zcela přesně - ženy jsou lepší herečky a umí lépe předstírat. Klidně sehrají divadlo na jakékoliv téma a poručí i tomu pocení. Ale, když pojedete v létě např. v pražské MHD, tak tam ucítíte i neherečky. Chlap zapáchá - ženská smrdí. Ale, berte tuto odpověď s nadhledem. Jinak, asi je fakt, že pro ženu je ta představa, že zapáchá nepředstavitelná a skličující. Muž tu představu takovou nemá a mnozí to "narovnají" pivním odérem. Zdravím!

doplněno 02.07.15 19:12:

babkazov - dobré až fajné. No - jde v létě slepec okolo rybího trhu a říká: "Ahoj, holky!"

zouos*
hodnocení

0x

Každý to má jinak. Já se nepotím, protože jsem si nechala v Petra Clinic dát botox do podpaží a tak už se nepotím vůbec a mám klid.

pohanka*
hodnocení

0x

Myla jsem nádobí a a z obličeje mě kapalo do dřezu.

Takže také, záleží na fyzické aktivitě, oblečení, množství podkožního tuku, a kolik toho člověk vypije a jak studené, nebo teplé. Myslíte obličej, nebo podpaží?

doplněno 04.07.15 23:15:

Podpaží stačí přetřít kamencem, co máte na holení, je to i levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]