Nejste přihlášen/a.
Ahoj, před několika dny mě to tam dole začalo šíleně svědět. Něco kolem 3 dnů mi začal téct výtok. Musím si denně měnit kalhotky nejmíň 2x, protože to je hrozně nepříjemný. Mesíčky jsem už měla a na gynekologii jdu na kontrolu až v říjnu. Kdykoliv jsem své paní doktorce řekla že to mám, řekla, že udělá výtěr a výsledky mi dá vědět a dál se tím nějak nezaobírala.. Jenže poslední dobou to začalo šíleně svědět a přitom se myju každej den, po čůrání se utírám a prostě všechno co by se dělat mělo jenže jsem z toho už zoufalá. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti prosím poraďte mi. Anti beru už 3 roky a nikdy mě to nesvědělo až teď.. Děkuju
Právě tím se myju.. A ještě bych se chtěla zeptat jestli to nijak neovlivňuje přítele?
Ten clotrimazol si určitě koupím.. Děkuju za radu
Určitě se nyní vyvarujte pohlavního styku, pokud máte tyto problémy. Někdy je potřeba přeléčit následně i partnera. Na nic nečekejte a zajděte si na gynekologii. Jen lékař může určit oč se jedná a předepsat tím pádem i vhodnou léčbu.
jo,jo bakterie,kvasinky...mají rej a bude horko,tak jim bude ještě líp.Pomohl mi krém lekarna.cz/... předepsal mi jej tenkrát doktor,ale jde koupit normálně bez předpisu.Pokud by to za dva tři dny nezabralo šla bych k doktorovi ať se s toho nevyvine něco víc.
jasně,ať se namaže i přítel aby vám to zpět nepřenesl.Někomu se záněty a kvasinky vraceji pokud nepoužívá speciální přípravky pro intim hygienu.Takže jak bylo zmíněno,může to být i tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.