Příliš vody v kuřecích prsíčkách, jak to?

Od: Datum: 01.07.15 16:15 odpovědí: 9 změna: 07.07.15 17:04

Hezký den,

Dělám kuřecí nudličky jako přílohu k rýži, restuji na pánvi, ale té vody z toho. Koupeno zabalené. Asi napuštěno kvůli větší hmotnosti, aby měli větší zisk.

Když koupím kuřecí prsa od řezníka, taky v nich bude tolik vody?

Takže je lepší koupit v řeznictví, než zabalené v marketu?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 01.07.15 16:17
avatar

ne, volne lozene u reznika budou bez vody, a ano je lepsi koupit u reznika

doplněno 01.07.15 16:31:

jen dodam, ze bezne leta a leta maso od reznika normalne zamrazuju :) necham, co snim a sup do sacku a na mrazak, zabalene tak, aby bylo maso od sebe oddelene a neprilepene jako ve vanickach z marketu

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 01.07.15 16:22
avatar

Nemáte křehčené , tam je to normálně až 20 % vody , ale u normálího superhypermarkety se stím také nemažou , každý chce vydělat , zkuste příště od řezníka a uvidíte rozdíl .

http://tn.nova.cz/clanek/vide…ata-vodou-pred-zmrazenim.html

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 01.07.15 16:22
avatar

Vlastně jste si odpověděla sama ;)

Ohodnoceno: 3x
 
Od: prsicko
Datum: 01.07.15 20:36

restuju každý týden a nic mi z toho neteče *smich* a kupuju normálně v tescu nebo albertu

kdybych měl furt obíhat řezníky, zelináře, pekaře a nevím co tak nedělám nic jinýho

Ohodnoceno: 0x
 
Od: jentak
Datum: 02.07.15 08:42

Možná je chyba v postupu. Nechcete-li aby Vám maso pustilo šťávu, musíte ho na začátku prudce osmahnout na rozpáleném tuku(nejlepší je sádlo). Masu se zatáhnou póry. Pokud začnete dusit syrové maso, potom pouští šťávu a je zbytečně vysušené.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 02.07.15 08:53
avatar

pokud dáte na rozpálenou pánev maso a utíká z něj voda, je napuštěné vodou. Téměř výhradně kupuju kuře vcelku a rozporcuju, vykostím sám. Mám za to, že kuře vcelku zatím vodou nenapíchávají. Jinak samozřejmě číst etiketu. Dosud vidím lidi kupující masný polotovar sekanou (60% masa, zbytek mouka) místo mletého masa, které leží hned vedle a je dražší o pár %. *blee*

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 02.07.15 09:04
avatar

Pokud si chcete na drůbeži opravdu pochutnat, kupte si kuře ze dvora /např. kupuji na Smíchově U Arbesa/. Je dražší, samozřejmě, ale maso je úplně o něčem jiném. Samozřejmě si prsa může vyříznout a udělat na pánvi, zrovna tak upéci vcelku.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 07.07.15 17:04
avatar

Stavím se tam, mám to k Andělu velice blízko. Díky za tip. Jsou tam každý den?

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.