Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepříjemný výtok - infekce?

Od: smiley odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Je mi 16 a mám nepříjemný zápach výtoku a někdy mě tam dole i svědí. Může to být kvasinková infekce? Hrozně se bojím jít s tím k doktori.

Brala jsem rok a půl hormonální pilulky (ne antikoncepci) mohla by to být příčina?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také zdravím. U lékaře jste už dávno být. Zápach ani svědění nejsou v pořádku. Chce to přeléčit a neodkládat, jinak se toho nezbavíte. Jen pro jistotu připomínám, že byste měla dbát na to, abyste se utírala výhradně do svého ručníku a pokud již žijete sexuálním životem, pak bude třeba i nutné přeléčení u partnera. Může jít o kvasinkovou infekci, nebo i pohlavní chorobu. Jen lékař zjistí příčinu a pomůže s odstraněním problému. Tak se ničeho nebojte, gynekolog se s tímto jistě nesetká po prvé.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Spis to bude nejaka infekce. Sama se toho nezvavis, chce to lecit.
K doktorovi se s tim neboj jit, casto se stava, ze si to holky dotahnou treba z bazenu.

hahanaj*
hodnocení

0x

Lékař určí co a jak léčit - samoléčba může spíš uškodit. Ničeho se neboj ,upaluj k lékaři- čím dřív tím líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]