Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat menstruaci dřív?

Od: nekdo007* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, je mi 16 a v září jedu na dovolenou do Itálie. Jenže zrovna v den odjezdu to mám dostat a nerada bych si zkazila prázdniny menstruací, takže bych si to ráda odbyla o pár dnů dřív. Nechci kvůli tomu chodit na gynekologii protože jsem tam ještě nikdy nebyla, a i proto se ptám už teď, jestli nevíte o nějaké metodě, jak dostat menstruaci alespoň o 3-4 dny dřív? Předem děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Těch metod nebo-li "babských rad" koluje na netu pár. Ale ne pro každou je to metoda naprosto spolehlivá. Takže pokud si chcete dovolenou užít a nemít zrovna své dny, na tu gynekologii si skočte.Gynekolog je zvyklý, nebudete první ani poslední, která má tento problém a věřím, že ho s Vámi gynekolog vyřeší k Vaší spokojenosti. Jen se nebát. Ostatně na první návštěvu gynekologie máte již čas, takže to vezmete při jedné návštěvě. Ničeho se nebojte. On žádný z hokusů pokusů dělaných doma, Vám vyjít nemusí. Každá máme prostě jiné tělo...

joudic*
hodnocení

0x

jsou na to leky, ale pochybuju, ze vam to nekdo v 16ti predepise, ale muzete to zkusit

doplněno 01.07.15 17:50:

kazdy doktor ma jine zasady, vsak pisu, ze to muze zkusit, ostatne devcata uz tu predesilaly, ze ma na navstevu nejvyssi cas

bagar*

Proč by ne? Přítelkyni je tehdy napsala v 15 letech, když jeli k moři.

hodnocení

0x
Ahoj.
Logicky vzato...
Jak dlouho tam budeš?
Čítám cca 10 dní.
Menzes máš jak dlouho? Sedm?
Prvé tři dny jsou prakticky ty nejhorší.Tzn,že bez vody to jistě vydržíš,ke i kvanta jiných aktivit,u moříčka,u teplíčka ;)
No,a od toho čtvrtého dne můžeš používat tampón.Nebo jsi ještě neměla sex.styk? Tak zajdi na gynekologii,tam ti pan doktor napíše léky a zároveň i vstupní a preventivní prohlídku.
Nic to není a venku jsi cobydupy ;)

Tampon přece mohou používat i panny.

Na oddálení menstruace existují prášky, ale návštěva gynekologa je v takovém případě nevyhnutelná.

Jak už psala Kapka, stejně máš na preventivní prohlídku, ve svěm věku, již čas. Tak to spoj dohromady. Není se absolutně čeho obávat.

iv®
hodnocení

0x
A nebo muzete zkusit menses oddalit, mate na to stale cas...me perfektne zabira voda s citronem...ale je pravda ze toho citronu pouziji hodne, ale dokaze mi to cyklus posunout o par dnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]