Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 16 a v září jedu na dovolenou do Itálie. Jenže zrovna v den odjezdu to mám dostat a nerada bych si zkazila prázdniny menstruací, takže bych si to ráda odbyla o pár dnů dřív. Nechci kvůli tomu chodit na gynekologii protože jsem tam ještě nikdy nebyla, a i proto se ptám už teď, jestli nevíte o nějaké metodě, jak dostat menstruaci alespoň o 3-4 dny dřív? Předem děkuji ![]()
1x
Těch metod nebo-li "babských rad" koluje na netu pár. Ale ne pro každou je to metoda naprosto spolehlivá. Takže pokud si chcete dovolenou užít a nemít zrovna své dny, na tu gynekologii si skočte.Gynekolog je zvyklý, nebudete první ani poslední, která má tento problém a věřím, že ho s Vámi gynekolog vyřeší k Vaší spokojenosti. Jen se nebát. Ostatně na první návštěvu gynekologie máte již čas, takže to vezmete při jedné návštěvě. Ničeho se nebojte. On žádný z hokusů pokusů dělaných doma, Vám vyjít nemusí. Každá máme prostě jiné tělo...
0x
Logicky vzato...
Jak dlouho tam budeš?
Čítám cca 10 dní.
Menzes máš jak dlouho? Sedm?
Prvé tři dny jsou prakticky ty nejhorší.Tzn,že bez vody to jistě vydržíš,ke i kvanta jiných aktivit,u moříčka,u teplíčka
No,a od toho čtvrtého dne můžeš používat tampón.Nebo jsi ještě neměla sex.styk? Tak zajdi na gynekologii,tam ti pan doktor napíše léky a zároveň i vstupní a preventivní prohlídku.
Nic to není a venku jsi cobydupy
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.