Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 16 a v září jedu na dovolenou do Itálie. Jenže zrovna v den odjezdu to mám dostat a nerada bych si zkazila prázdniny menstruací, takže bych si to ráda odbyla o pár dnů dřív. Nechci kvůli tomu chodit na gynekologii protože jsem tam ještě nikdy nebyla, a i proto se ptám už teď, jestli nevíte o nějaké metodě, jak dostat menstruaci alespoň o 3-4 dny dřív? Předem děkuji
Těch metod nebo-li "babských rad" koluje na netu pár. Ale ne pro každou je to metoda naprosto spolehlivá. Takže pokud si chcete dovolenou užít a nemít zrovna své dny, na tu gynekologii si skočte.Gynekolog je zvyklý, nebudete první ani poslední, která má tento problém a věřím, že ho s Vámi gynekolog vyřeší k Vaší spokojenosti. Jen se nebát. Ostatně na první návštěvu gynekologie máte již čas, takže to vezmete při jedné návštěvě. Ničeho se nebojte. On žádný z hokusů pokusů dělaných doma, Vám vyjít nemusí. Každá máme prostě jiné tělo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.