Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoste s výběrem kosmetiky

Od: pupicek odpovědí: 3 změna:
Hezký večer,potřebuju poradit s kosmetikou.
Chci doporučit pár produktu, které jsou levné a kvalitní. Nemám moc peněz nebo spíše mám peníze na kosmetiku ale né na to abych zkoušela co mi sedne a co ne. Proto vás chci poprosit aby jste mi nějakou doporučili. Scháním :
řasenku : pro dlouhé řase (bez objemu) - ( cena cca 70-150kč )
tvářenku : nějakou né moc výraznou, a nechci barvy, které pusobý lacině ( cena cca 50kč-120kč )
Peeling na tělo : nějaký který hezky voní a dělá to co má ( cena cca 70kč-200kč )
Šampon : pro objem vlasu, chci aby i hezky voněl ( cena cca 100kč )
Předem děkuji za tipy. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Jsem už trochu staršího data a tak jistě kosmetika co používám já, by nebyla pro vás. Navštivte nejbližší drogerii nebo zkuste Avon kosmetiku (katalog je online), a jistě si v cenové relaci vyberete.

hodnocení

0x

Vůně je hodně individuální záležitost, takže také doporučuji navštívit nejbližší drogérii a tam číst a čichat. Řašenky kouknete na štěteček.. ono každému také sedí něco jiného. Avon je fajn, ale je třeba mít možnost si k tomu také někde přivonět - takže buď sehnat nějakou Avon Lady nebo bývají v supermarketech a pod. s pultíky.

lucie*
hodnocení

0x

Přidám se k ostatním.Za ty peníze Vám to vše splní Avon.Peelingy i šampony supr voní a třeba řasenky superShock jsou hodně oblíbené.Avon má obrovskou síť svých "lady"určitě jich najdeš v okolí několik.

Jinak bych zašla do DM a jejich výrobky Balea krásně voní(šampony,peelingy...) a řasenku si vyhlídni až bude akce.Osobně mám ráda zhušťující z Dermacolu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]