Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizvy po akné

Od: kajina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s gelovými náplastmi na jizvy po akné? Mám spíše nevzhledné dolíky a zajímalo by mě jestli to pomáhá nebo jestli máte kromě laseru jiné zkušenosti. Cenově dostupnější a na domácí použití. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dagmar35*
hodnocení

0x

Dobrý den! Akné může být bolestivý a nepříjemný kožní problém a jizvy, které po sobě zanechává, jsou toho nevítanou připomínkou. Ačkoli většina jizev po akné po několika měsících sama vybledne, jsou určité věci, které můžete udělat, abyste pomohli proces urychlit a vyhnuli se další hyperpigmentaci. Realisticky, nebudete schopní nechat jizvy po akné zmizet během jediné noci, ale ošetření, produkty, léčby a tipy pro péči o pleť nastíněné níže určitě přinesou v průběhu času znatelný rozdíl. Potřebujete jen najít správnou metodu pro váš individuální typ pleti. Osobně používám masku Bio Lab Mask. Tento produkt mi opravdu pomohl. Mám docela problematickou pokožku. Zkusila jsem cokoliv - ruzné prostředky - krémy, masky ... Vitaminy jako je A, C a E také pomohou vyživit pokožku a udržet jí hydratovanou. Přestože zdravá strava a to, že zůstanete hydratovaní, nezpůsobí, že jizvy po akné kouzlem zmizí, dovolí to vašemu tělo fungovat co nejlépe a pomůže kůži sama se hojit. Voda vyplaví toxiny z těla a udrží pokožku pevnou, takže byste se měli snažit vypít 5 až 8 skleniček denně. Kromě masce, která exfoliuje můžete používat hydratační krém. Každé ráno a večer po umití používám krém, který hydratuje - v mém případě to je krém Hydroface Anti-Aging Systém.

Doufám, že taky najdete svou spravnou metodu a ten problem zvladnete! *palec*

mohajkova*
hodnocení

0x

já mám skoro stejný problém, mám problematickou plet a přečetla jsme hodně recenzi co a jak. Nejlepší varianta je peeling, dělala jsme ho v prosinci ( ! )je to důležité, nejtežší peeling a opravdu pomáha, ted používám ochranný krém a hydratačný. Doporučuji ti před peelingem konzultaci s lékařem. Jinak na neto je dost výrobku, můžeš si něco výbrát :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]