Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost prstynku

Od: silvie* odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
Nekdo si o me bude asi myslet ze jsem blb,ale mam kamaradce koupit k narozkam prstynek a ona mi rekla ze ma velikost 20. To je jaka velikost? Nevyznam se v tom diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Taková velikost vůbec není. Podívejte se do tabulky. Nejlepší bude, když si od kamarádky půjčíte a vyzkoušíte prstýnek, který jí sedí, na vlastním prstu. Pak budete vědět, jaký máte koupit.

klera*
hodnocení

0x

Jestli tím nemyslela průměr 20mm...?

To by byl příliš veliký prsten.

silvie*
hodnocení

A zo by byla cca jaka velikost s prumerem 20 mm?

Silvie, v odkazu máte tabuku, stačí rozkliknout. Průměr 20 mm je velikost kolem 63, já jako průměrná žena mám velikost prstýnku asi 52. Znamená to, že by obvod jejího prstu musel být o 11 mm delší než mého.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Inžinýrko *palec*Velikost prstýnku se dá poměrně přesně změřit. Pokud tedy máme k dispozici daný prst, případně jiný prstýnek odpovídající velikosti.Měrky jsou zde. Připomínám, že je nutné vytisknout ve formátu PDF, kvůli dodržení rozměrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]