Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit, jaká jídla si můžu vařit přes prázdniny?
Moje požadavky:
- spíše lehčí jídla (aby mi tady někdo nepsal svíčkovou, nebo knedlo, vepřo, zelo.. :D )
- málo masa (když už tak spíš jen kuře, ryba..), určite ne uzený, bůček, salám atd.
- nemám moc ráda brambory
- pište sladký i slaný, studený i teplý
- nepište mi rizoto, šunkafleky - to nemám ráda
2x
tak ruzne salatky dle fantazie, samozrejme ryze, ne rizoto ale ryze na asijske zpusoby se zeleninou (sojovka dark superior + sojovka sladka husta a v tom povarit trochu cinske zeleniny + chilli a zahustit solamylem do hladka), kuskus v misce se sterilovanou kapii a bonduelle mixem a syrem, tunakove salaty v pixlicce s krajickem chleba, oblozene chleby nebo celozrnne housky dle fantazie s ruznymi syry a zeleninou na x zpusobu - pripadne na zpusob Subway, dusena mrkev, spenat, ruzne polevky vodovejsi, banany, meloun, salatove okurky atd
0x
Na snídaně preferuji ovesné kaše, ovesné placky, celozrnné, spíše žitné pečivo, které sama peču, saláty-ceasar, který je úžasně lehký, připravuji ho ve zdravější verzi. Celozrnné těstoviny, s jakoukoliv omáčkou-sýrovou, rajčatovou. Ty ryby no, já jím teda nejvíce lososa, ostatní ani moc ne, losos na citronu s kuskusem, bulgurový salát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.