Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. JSme z Brna a potřebuji jít na laserovou operaci očí. Je někdo shcopen mi poradit jakou vybrat kliniku - co nejlepší ať už ohledně personálu, ceny, kvality, záruky, dojezdnosti.. dík předem
Len si jedno treba uvedomiť do budúcnosti.Je to len kozmetická operácia očí.Po rokoch budete zase nosiť okuliare alebo zase na operáciu.Moja doktorka mi vravela,že niekto už potreboval okuliare po 10 rokoch od operácie.Ja som bol donúteny ich začať nosiť po 17 rokoch a vtedy stála ta operácia 25 000 korún slovenských,čo bolo skoro toľko českých.Nosil som -6 dioptrie do dialky a vyšli po operácii na 0,26 dioptrie.Pol roka už nosím okuliare -1 dioptriu.
Já byl už skoro (odhaduju) 10 let zpět v Brně na Viniční. Do dálky 5 a 4,5 dioptrie. Po letech pořád vidím dobře a taky jsem platil hodně peněz. Za jedno očičko 13000kč takže celkem 26t. a to bylo ještě tou starší metodou, že oko zůstalo po operaci zalepené a pár dni jsem nemohl koukat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.