Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
leta používám natáčky tzv. na suchý zip, ale vytrhávají se mi dost vlasy. Uvažuji o koupi elektrických natáček, se kterými však nemám žádnou zkušenost.
Poraďte mi prosím, jak se vám osvědčily , jestli se vůbec vyplatí, neboť cena není zanedbatelná.
Díky za vaše rady
Dobrý den, také používám ty na suchý zip, neříkám, že už je po letech nemám plné vlasů, ale nemám pocit, že by mi je vytrhávaly, takový lehký tlak by měly vydržet. Máte ty tuhé umělohmotné nebo s molitanem? Ty s molitanem se vyndavají lépe. Elektrické jsem měla kdysi, byly teda dost staré, ale přišlo mi to moc práce okolo a výsledek nebyl takový, dají se na suché vlasy a jen je zahřejí, když jsou moc horké, tak to vlasům nesvědčí, oproti tomu na suchý zip dám vlasy ještě lehce vlhké a objem se mi zdá lepší. Zkuste vlasy posílit maskou, hydratací nebo panthenolem v kapslích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.