Nejste přihlášen/a.
Seznámila jsem se s jednim super chlapem s tim ze vztah bude především o sexu,výlety apod..v sexu jsme si sedli neskutecne hned poprvy luxus. Videli jsme se zatim 3x a Ha se do něho zabouchla bohužel..je skvělý. Po schůzkách mi porad psal jak to bylo uzasny,jak ae na me těší,at uz si nedávám inzerát apod. Po poslední schůzce jsem zjistila ze na nej myslim cely den a vecer me přepadl nejaky amok ..ten den mi nepsal..a napsala jsem mu ve vzteku ze uz ho nechci videt kolik ma ženských apod. A on ze ho mrzí ze mi nesedl ze me rad poznal atd..ja jsem to samozřejmě tak nemyslela tak druhy den jsem mu psala ze mi vyhovuje a ze nechci aby mel jiny zensky nevo sulal s jinyma,jestli nechce jen jednu milenku apod..a on ze mi napise vecer . Napsal tento text ktery jsem trosku nepochopila co tim mysli? Chci se zeptat jaký mate názor na tuhle zpravu kterou napsal. ,,Petulo, nevim proc me soudis podle sveho byvaleho, ale na druhou stranu vztahu zaplat, zarid, davej mi penize a hlavne me nepodvadej se vseobecne rika manzelstvi. Vyhovujes mi a to ani nemluvim o posteli, kde je to vazne super, ale jeden vztah s nazvem manzelstvi uz mam. Chci, aby se moje pritelkyne radovala ze zivota, aby se ucila novym vecem, aby si krome peci o svuj vzhled cetla, sportovala, vzdelavala se... A takova zena se pak vlastne ani nemusi bat, ze bude podvadena. Bud podvadena neni, protoze je idealni nebo ji to proste nevadi, protoze je schopna se na to divat s nadhledem." ...hlavne ta posledni věta me dostala...pak se jen ptal Proc si myslim ze je tak promiskuitni a potom dobrou noc ..od vcera nepise i kdyz se prihlasuje na whatsapp ..me slo jen o to aby nemel vic tech ženských ..ale 1 milenku na vše ..a on napise tohle ..nechapu to ..manželka mi nevadi vubec. Měli by jsne se videt v úterý zase . Mam ho nechat byt? Ale Mam chut mu napsat ze ho mazu ..nicí me kdyz nepise .
"Dívat se na to s nadhledem".
Parádně psychologicky postavená věta od chlapa, který prostě očekává, že si prostě za.uká, kdy a kým se mu zachce, a očekává, že budeš držet hubu a krok. A vzhledem k tomu, že ti vadí ostatní potenciální milenky, ale samotné ti nevadí podvádět jeho manželku, a ještě ke všemu asi čekáš, že budeš ta jedna jediná milenka, nevidím v tomhle vztahu žádnou perspektivu.
doplněno 26.06.15 20:37:Joudic, ano , proto píšu, že tazatelka vyžaduje, aby byla jedinou ( a dělá kvůli tomu scény), ale zároveň jí jaksi nevadí válet se v posteli se ženatým. Paradox
.
Váš vztah je o sexu... sama jsi to napsala. Není o partnerství, o věrnosti. Na začátku vztahu jsi přijala určitá pravidla. Ty se velice těžo během hry mění. Tedy pokud je nechce měnit i protihráč. Chceš přeložit SMS? Takže asi takhle: " buď pro mě milenkou, která se o sebe stará, udržueje se. Do vztahu nezatahuj žádné starosti, nebo Tě vyměním ". Jak je vidno z Tvého dotazu, Ty takový vztah neustojíš.
Vy jste nevyrovnaná hysterka a on je hajzl, co podvádí manželku. Co jako čekáte, že z vašeho vztahu bude? Mylíte, že někdo, kdo podvádí manželku, ji bude podvádět jen s vámi? Ani omylem, nejste první ani poslední. On nechce, abyste ho otravovala, chce, abyste jen přišla, dala mu, vypadala vždycky perfektně, šťastně, nezávisle - a ještě jednou - hlavně abyste mu bez keců dala, kdy chce, a nemusel poslouchat žádné kňourání a další obtěžující věci.
Nevím, co jiného jste od takového vztahu čekala.
myslel tim mozna to, ze chtel pohodovou divku a ne hysterickou stihacku, mam to podobne... Sorry tohle fakt ne: " ..ten den mi nepsal..a napsala jsem mu ve vzteku, ze uz ho nechci videt kolik ma ženských apod." Zachovala jste se jako krava, a myslite si ze se nic nestalo, stalo, vylozila jste karty na stul
Ja jsem to napsal naprimo a on se to snazil nejak poeticky opsat. A vy ostatni radci neumite cist mezi radky.
doplněno 26.06.15 16:43:zkratka uplne jste prehledla tuto vetu "Chci, aby se moje pritelkyne radovala ze zivota, aby se ucila novym vecem, aby si krome peci o svuj vzhled cetla, sportovala, vzdelavala se... A takova zena se pak vlastne ani nemusi bat, ze bude podvadena." a okamzite resite jen ten konec a vidite jen ten vyznam, ktery chcete a ktery znamena ve vasich ocich vase ohrozeni... cili musim konstatovat, jste ztraceny pripad...
doplněno 26.06.15 16:54:@culdabulda1 nevim, jestli je smailik potlesk nebo "hej si uplne mimo"
nicmene, kdyz me nekdo vypicuje, ze jeden den neodpovim a uz me nechce videt, a pak se tvari, ze je to ok, ten si u me navzdy zavrel dvere
Preferuju prijemne lidi... zda se mi, ze dotycny chtel naznacit, ze jednu manzelku uz ma, a ze ocekaval trochu neco jineho, a uvedomil si, ze to od ceho prcha, nasel zde v bledemodrem
Já jen nechápu, co šílíš, vyvádíš. Udělej si oltáříček a každý večer u něho poděkuj osudu za každou pěknou chvilku. A užívej si. Řešením, stíháním, podmínkami a podobnými krávovinami jen každého zaženeš. Nejen chlapa, ale i všecky kamarády a přátelé. A také se ty sama, budeš cítit nedobře. Budeš mít špatné sny, protože budeš o sobě pochybovat, hledat chyby na sobě i tam, kde vůbec nejsou. A ty nejistoty se ti promítnou ve snech. Z jedné strany jsi ráda, že jsi poznala orla a hned z něho začneš dělat domácí puťku, kapouna. Hned hledáš okovy a řetězy. Ani ho neznáš a kupuješ kvasnice na svatební koláč! Nechej toho! Nikdo nestojí o vyslýchajícího bachaře s ultimátama!
Dobrý den, snad jen takovou drobnost - setkání bylo celkem 3 (slovy tři). Kolik bylo výletů a kolik sexu? Nebo byl i výlet se sexem? A pokud nevíte, zda je pán ženatý, tak Vám to tam jasně píše. Zdravím!
doplněno 26.06.15 18:56:babkazov - Vy to přehlédnout můžete, ale neměla by to přehlédnout tazatelka .
petulka1893 - no, možná to chtělo začít tím výletem a postel odložit. Jenže, to by asi ten pán nechtěl (a vy zřejmě také ne). Co jeho byt? Dětský pokoj a v koupelně manželčina kosmetika?
Neblbněte a najděte si svobodného chlapa, který Vás bude chtít i na výlet.
doplněno 26.06.15 21:12:Přestávám věřit tomuto příběhu - buď je to zase "povídka" nebo je slečna naprostá (a to tady napsat nemohu bez porušení pravidel poradny).
Výlet nebyl zatím žádný .. jen jsme spolu vždycky byli celý den .. a naposledy jsem přespala u něj v bytě, kam ráno zamnou přišel ..ale měli jsme v plánu si udělat takový sportovní příští týden tak na 3 dny, kolo apod .. nevím no ..
Dobrý den, takže, Vám je 18 a pán již dorostl do věku 43 let. Pán je (ženatý) kus, celkový počet setkání byl tři, postel byla (úžasná) a výlet žádný. Pán Vám dává peníze a dárky, v jeho bytě jste přespala, ale on přišel až ráno (kde spal on=?). Nerozumíte tomu, co Vám napsal, ale jste do něho zamilovaná. Ve svých 18ti letech máte za sebou několik vztahů, ale nyní nevíte, jak dál.
Co se zeptat třeba maminky? Tatínka jste doma možná neměla, když Vás fascinují "starožitnosti" a hledáte pochopení u "velkého kluka". Řekl bych, že máte možná postavu ženské, ale rozum dítěte. Tak, pokud Vám neporadí maminka, dělejte tu milenku dál, berte si ty peníze a dárky - a nedívejte se do zrcadla, aby jste tam neviděla to, co kluci malují po zdech (než poznají, že to vypadá jinak). Zdravím!
doplněno 27.06.15 11:00:petulka1893 - ale, vždyť rad tu máte přehršel. Vy to vnímáte jako blbosti, ale to už není náš problém. Mimochodem, o té blbosti si také něco myslím.
A Petulko, čemu konkrétně v té zprávě nerozumíte? Však to v ní pán napsal docela polopatisticky. Buďte i nadále sexuálně přístupnou a rychledajnou přítelkyní, buďte v posteli stále tak dobrá (asi se nic jiného od vás ani nežádá) a možná, že se časem dočkáte i své odměny v naturáliích - tedy výletu na kolech. Jako prostitutka (příliš velký rozdíl mezi ní a vámi totiž není) byste na tom byla lépe, měla byste za každou soulož peníze. A to dokonce nezdaněné. Jo a ještě jedna věc, na hysterické výlevy má pán manželku, tak ty si pro příště raději odpusťte, jinak budete brzy vyměněná za jinou.
doplněno 26.06.15 21:06:Petulko, tak si za ty peníze od milence kupte nějaké pěkné erotické prádélko, ať uděláte v posteli radost. Anebo odkládejte bokem do hrnečku, abyste pak měla nastřádáno na miniinterrupci, kdyby náhodou selhala. Používáte přeci nějakou ochranu při sexuální styku, viďte.
doplněno 26.06.15 21:14:Taky se mi tento příběh zdá jako vycucaný z prstu, nebo kdoví odkud. Řekla bych, že další pokračování bude buď že se pán nechce rozvést, nebo je slečna s ním těhotná a neví co s tím, nebo jak se pozná HIV.
Červená knihovna se rdí nad životním příběhem jednoho, blbost, několika skvěle žijících, pohodových, seriózních lidí, konečně...
Nebudete Vy, bude jiná. Záleží jen na Vás, zda chcete být pouze milenkou. Pokud je ženatý, pak se musíte spokojit jen s tím, co nabízí. Ne si klást podmínky. Co si od takového vztahu slibujete? Takových jako jste Vy, může mít tucty a Vy jste jen jedna z mnoha v té řadě. Je k Vám upřímný, srovnejte si to sama v hlavě a nechte ho manželce a těm druhým.
doplněno 27.06.15 00:20:K Vašemu doplnění v tomto vlákně... Myslím si, že on už to má vyřešné. Nepotřebuje stíhačku, ani zamilovanou citovou vyděračku.Takže si v klidu a pohodě najde takovou, která mu bude vyhovovat..Vždyť si konec konců hledá jen bokovku vedle manželství..
Ale blbost ..to byl jen přelud ..a omyl .. když si to uvedomím už se to neopakuje .. bude píchat mě ..a navíc se mi ozval jeden ex tak ho ted nebudu tak řešit a necham ho .. a zítra mu napíšu ..
Má vás rád a řekla bych, že s vámi chce zůstat...ale chce abyste si žila svým životem, nebyla na něm závislá...prostě se s ním pobavila, byla ráda za jeho přítomnost, ale nevisela na něm a nechtěla ho spoutávat. Tipla bych si, že když mu řeknete/napíšete něco ve smyslu- máš pravdu, ujela jsem...potřebuju se srovnat...nechci aby se náš vztah měnil. Tak to vezme...teď záleží, jestli vám jeho pohled na váš vztah vyhovuje.
Právě o tom přemýšlím .. že mu něco takového večer napíšu ..vždycky si to uvědomím za dýl co jsem psala za blbosti ni to nemyslím vážně a stydím se,ale nedá se nic dělat.. v tu chvíli je to silný .. když se do někoho zabouchnu tak se vždycky podobně zachovám .. musím se naučit ovládat ..
A co chceš poradit? Už Ti to tady všichni napsali. Někteří umírněně, někteří zaobaleně. Jestli chceš příteli dělat pohodovou milenku, která neřeší nic okolo, z tohoto vztahu profituje, tak vždy, když se s přítelem sejdeš, nahoď úsměv a nevyčítej. Když se za přítelem zavřou dveře, tak už na něj nemysli.
Jestli chceš žárlit, najdi si někoho jiného. On na to není zvědavý.
A já Ti nebudu psát, že ta první možnost je nemorální. Neznám Tebe, neznám přítele. Leckdy rozumná milenka manželství přítele jenom utuží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.