Nejste přihlášen/a.
Pokud se jednalo o sladkou smetanu, asi už šlehat nepůjde. Na povrchu má silný povlak z tuku, pod ním bílou vodu. Přesto bych je ochutnala a použila do omáček. Třeba do koprovky, rajské, svíčkové, houbové...
Občas se mi stane, že zhruba o týden prošvihnu datum spotřeby. Smetaně nic není. 4 kusy a měsíc po záruce je dost velké množství i doba, ale myslím si, že je zpracujete. Jenom to teď u vás bude samá omáčka. Což nevadí. Jaga.
Myslím, že by to nevadilo ani do polévek - taková kulajda, či slovenská zelňačka, to by bylo prima.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.