Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Grilovaná panenka vcelku - jak na to?

Od: limetka* odpovědí: 2 změna:

Děláte? Prosím postup - naložení, koření a hlavně postup grilování a přibližné časy přípravy - budu mít hosty a panenky jsem ještě negrilovala, tak si nechci trhnout ostudu. Díky předem mooc :)

doplněno 25.06.15 09:36:

Ještě doplním, že budu pracovat na plynovém grilu.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

iv®
hodnocení

2x
avatar iv
Zdravim. Kazdy davame koreni dle toho jake nam vyhovuje a chutna. Dulezity je olej, ja mam nejradsi olej s bylinkami - sul a pepr. Nalozit klidne 24 hodin. Pak grilovat, zade dle chute hostu,nekdo rad krvavou , jiny propecenou. Cca 4 minutky z kazde strany bude tak medium, ale zase zalezi jakou intenzitou budete grilovat, jak plynu pridate. Panenku doporucuji vyzkouset i nekolikrat, at sama vite co Vam gril udela.

 

hodnocení

2x
avatar denny276

Zdravím, já osobně panenku vcelku griluji cca 10-12 minut,a medailonky půlku času. Ale dávám přednost medailonkům, lépe trefím jejich propečenost a mám ráda tu kůrčičku na povrchu. Naložte ji tak , jak vám chutná, před noc nebo i na celý den, ale vždy ji před tím, než ji dáte gril, očistěte od koření. Osobně mám moc ráda panenku naloženou v marinádě s dijonskou hořčicí, medem, tymiánem, pepřem a olivovým olejem:)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]