Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sourozenecký kočárek

Od: marketa123 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,poradte mi prosím jaký sourozenecký kočárek či krosnu(od narození)?Potřebuji zkloubit miminko a 6-leté nechodící dítě...Koukala jsem na kočárek Phil and Teds,ale nevím jestli se tam vejde 6-ti leté dítě-20kg.Krosny jsem koukala jsou až od 6.měsíců a klokanku nepoložím,když budu potřebovat...Děkuji za tipy a rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x

Napadají mě vozíky Chariot nebo Croozer, jsou verze pro jedno i dvě děti, pro miminka je do nich taková vožka, aby dítě leželo. Nosnost 40kg. Nebo starší dítě vozit a miminko do šátku.

hodnocení

0x
Zkuste mrknout na jané powertwin. Janéčka jsou prostorná. Ovšem záleží, zda Vaše starší dítě pevně sedí. Pokud byste měla na Jané korbu, pak už ta přední sedačka nejde do lehu a starší dítě by tedy nemělo takové pohodlí. Pak už mě tedy napadá jen jakýkoliv dvojčecí kočárek kde jsou děti vedle sebe, tam mají oba rovnocenný prostor, můžete mít nasazenou jednu korbu a jednu sportovní verzi. 20 kg ještě není tolik, aby se do dětského kočárku dítko nevešlo. Pokud chcete mladší nosit, tak jedině šátek nebo ergonomické nosítko (např. manduca), hlavně miminko nemučte v klokankance, kde visí za rozkrok a ještě čelem směrem dopředu (při nesení na břichu rodiče), to je fakt hodně nezdravé pro kostru potažmo motorický vývoj. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]