Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk přes internet, kdy se sejít?

Od: kykynka odpovědí: 11 změna:

Ahoj, seznámila jsem se s klukem přes internet. Je hrozně fajn, milej, mám ho ráda a on mě taky. Kdy myslíte, že je pravý čas na setkání? Měsíc, 2 měsíce? Děkuji za rady a typy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná raději dříve, ať se poznáte osobně. Ale, zásadně volte setkání za bílého dne a na veřejném místě, které znáte. Tedy, navrhněte ho Vy (ten prostor a čas).

A nedejte na případné přemlouvání k návštěvě v jeho bytě. Také by o tom setkání měl někdo z Vašich blízkých vědět - svěřte se někomu, že tam a tam jdete. Kolik je Vám let? Zdravím!

doplněno 23.06.15 20:08:

Takže, doma nahlásit, kam jdete (nemusíte hned hlásit kluka) a volit náměstí a tam lavičku.

V odpoledních hodinách a do večera být doma. A maximálně můžete jít do cukrárny nebo se procházet po ulicích. Hlavně si chlapce dobře otestujte, jak se chová a jestli není nějaký divný. A vyžádejte si předem jeho fotku.

doplněno 23.06.15 20:35:

kykynka - tak, to je těžké, když jste takto vzdáleni. Vy za ním nejezděte. Co zkusit zatím mobil nebo Skype v PC a poznat se alespoň zatím takto?

kykynka
hodnocení

Je mi 14 let.

iz*

Pravý čas k osobnímu setkání je tehdy, když o setkání stojí oba dva.

Ale ve 14 letech nikam nespěchej.

Těžko se ti asi podaří předem prověřit, kdo je za druhým počítačem.

Pokud se pro setkání rozhodneš, informuj o něm rodiče, kamarádky a kamarády. Ideálně si některého kamaráda přizvi jako "doprovod v povzdálí". V žádném případě "milému klukovi" předem nesděluj svou adresu a pro jistotu se radši ani nenech doprovodit domů. Ze schůzky odejdi první a tvůj přizvaný kamarád by mohl dohlédnout, aby tě nový "známý" nesledoval.

Ale v tvém věku považuji za rozumnější se s nikým, koho znáš jen přes internet, nescházet.

kykynka
hodnocení

Jeho fotek mám plno. Tak trochu jsem se zmínila o tom, jestli by mě třeba neznásilnil, kdyby za mnou přijel nebo já za ním :D On řekl, že tohodle on schopen není :) Problém je, že já jsem z Liberce a on z Prahy :( Co je lepší? Abych já jela za ním nebo on za mnou? :/

iz*

Odkud víš, že jsou to opravdu jeho fotky?

Fotky hezkého milého kluka dokáže posílat kdokoliv (i já, ač jsem žena)...

První setkání rozhodně na veřejnosti a někde, kde to dobře znáš.

Jak píšu výše, bylo by rozumné se i nějak jistit a těžko s tebou někdo pojede na schůzku do Prahy (i kdyby ti chtěl pomoci, nemusí mít tolik času).

Víš, čemu se říkalo "korespondenční přátelství"? Podle mne je docela fajn a klidně u něj můžeš ještě pár let vydržet. Schůzka s "neznámým z Prahy" by nemusela skončit dobře (obzvláště v Praze).

hodnocení

0x

Ahoj. To záleží jen na vás dvou jak dlouho se chcete znát jen přes klávesnici pc. Kdyby mě někdo zaujal tímto způsobem, určitě bych se s ním chtěla setkat osobně co nejdříve. Abych se přesvědčila, kdo skutečně na druhé straně pc sedí. Často je to pro lidi rozčarování, když pak zjistí, že skutečnost je poněkud jiná, než se zdálo být u pc. V každém případě je to jen můj pohled na věc a Vy na sebe buďte opatrná. První setkání určitě zvolte tam, kde budete mezi lidmi. Ať už se setkáte osobně za měsíc, nebo za dva...

eulalie*
hodnocení

0x

Kykynko, přes internet je každý fajn, milej. Hlavně buďte opatrná, ať nenaletíte na nějakého filutu. První schůzku zorganizujte na veřejně přístupném místě, kde je dostatek lidí... nikdy ne v soukromí. I když je ten kluk perfektní, tak nikdy nevíte, do čeho lezete. A vidět se klidně můžete, až dozraje čas. To musíte cítit vy, kdy to bude.

kykynka
hodnocení

Včera mi napsal, že bude mít brzo řidičák a že za mnou přijede :3 Tak uvidíme :)

iz*

Kykynko, tobě je 14, jemu podle řidičáku odhaduji alespoň 18.

Opravdu bys měla být opatrná.

Vědí o něm a o zamýšleném setkání tví rodiče?

dagmar35*
hodnocení

0x

Opravdu bys měla být opatrná. Přes internet je každý fajn, milý a ve skutečnosti může být jakýkoliv. Je ti 14 nikam nespěchej

ju*
hodnocení

0x

Kikino chtěj fotku s dnešními novinama do 5 minut, jinak zjistíš že je to nějakej ujetej uchyl...je ti 14 švihej ven do přírody, nebo sportuj...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]