Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, může mi někdo poradit, jak zhubnu 2 až 3kg. Vím, že to není moc, ale nedaří se mi to, děkuji Vám moc za Vaše odpovědi...
Nyní držím jakousi dietu, kterou jsem si naordinoval po šmejdění po různých stránkách apod. a je jednoduchá a účinná:
žádná mouka, žádný cukr, žádné přílohy. A během 3 týdnů 5 kg dole.Každé ráno ovocný talíř s jogutem, oběd maso, zelenina, žádné přílohy, večeře maso, zelenina. Nemám hlad, úplně v pohodě, zeleniny si dám na kolik mám chuť, žádné omezování, i masa si dávám více.
Ferdo Mravenci, děkuji, chtěla bych tedy poděkovat všem za Vaše odpovědi, ale Tvoje dieta v uvozovkách dieta se mi i zamlouvá. Nevím, co dělám špatně, ale sladké nejím, piju tedy colu, ale light, ale málo a to je asi jediné zlo, které mám, ale pečivo jen chleba, zeleniny spoustu a ovoce málo, možná jím větší porce, ale když to porovnám s ostatními v práci, tak bych zase neřekla...Zajímalo by mě, různé obměny Tvého jídelníčku nebo si jedl pořád to samé? A jestli nějaký aktivní pohyb si měl? Děkuji za odpověď.
Dobrý večer. Stačí změnit své stravovací návyky. Jíst pravidelně několikrát denně v menších porcích, nehladovět. Dodržovat pitný režim, ale vynechat sladké nápoje. Pít čistou vodu, případně čaje. Vynechat sladké, příliš tučné, zařadit do jídelníčku dostatek zeleniny, ovoce spíše jen dopoledne. Když přidáte pobyb, třeba jen svižné procházky, kila půjdou dolů, uvidíte. Ale změna stravovacích návyků je nejdůležitější k tomu, aby člověk odboural přebytečná kila..
dobry den, nejdulezitejsi jsou snidane. ja mam na snidane hodne rada ruzne kase-ovesna,spaldova... hodne je stridam i s ruznym ovocem nebo nekdy si tam nasypu i kokos ci grando nebo jak ja rikam na prase nutellu :D jinak jindy si dam ryzovy chlebicek s almetem nebo tak..k tomu na piti dzus naredeny vodou a nebo klidne i obcas mineralku-treba ondrasovku.. obsahuje vapnik,horcik a draslik a ma nizky obsah sodiku. nejvice mi chutna treba prichut mandarinka... jeste jim hodne i jogurt sovesnymi vlockami
Pokud vám však jde skutečně jen o dva tři kilogramy, můžete některou z rychlodiet vyzkoušet. Většina jich funguje na principu drastického omezení kalorií, konzumování pouze určitého druhu potravin, nebo naopak vyloučení některých jídel z jídelníčku, pití vysokoproteinových koktejlů, vynechávání jednoho, nebo dokonce dvou hlavních denních jídel a podobně. To vše má jeden jediný cíl – výrazně snížit energetický příjem, a tím pádem donutit tělo, aby sáhlo do tukových rezerv. Na internetu najdete dost takových diet
Ahoj,
pij pravidelně vodu, musíš omezit různé sladkosti ale ovoce jez protože obsahuje hodně vitamínů (např: Jablko).
zelenina je důležitá obsahuje dost vitamínů a minerálních látek, bílkoviny atd.
Nejdůležitější variantou je sport (běhání, jízda na kole, plavání a různé cviky na břicho). )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.