Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky byla bych moc vděčná, kdybyste mi daly nějaké tipy, na příjemné hydratační krémy, co moc nemastí pokožku ) předem moc dík. Je mi 35 a měl by to být krém na celé tělo, ale především teda na ruce
Já miluji Dove krémy. Ve velkém tyglíku. Červený, pro zralé ženy. S bambuckým máslem je také úžasný. Asi 5 let používám Dove. Nejsem zmaštěná, ale kůže je krásně vláčná. Tuto značku preferuji i na ruce. Také červený, v tubě. pece-o-ruce-a-nehty.heure/... Teď jsem objevila v bílé tubě s hnědým písmem. Mandle s vanilkou. Není mastný, nechává ruce hebké a má fajnovou, nevtíravou vůni. I na tělo už jsou nové a skvělé. heureka.cz/...
Vlastně většina značek tělové krémy má.
Ahoj holko Bezvadný krém na ruce a potažmo tělo,který se vůbec nemastí a skvěle voní je "Today." Obsahuje UV filtry a aloe vera
Ahojky! Zamiluvala jsem se do tohoto krému Hydroface. To je krém na obličej jenom ... bohužel. Celá formula obsahuje pletový krém a krém na očí. Měla jsem velmi suchou pokožku Používala jsem jakékoli krémy a nic. Ale ten je opravdu dobrý - nemastí, zvyšuje hydrataci. Ale všechno záleží i na vlastnosti pokožky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.