Dobrý den, podívejte se také na datum spotřeby, ale zřejmě se tvaroh již kazí. Je to asi stejné jako u mléka, které nyní již také později hořkne (dříve kyslo). Zdravím!
doplněno 21.06.15 11:10:
Řekl bych, že ta hořkost je počátek rozkladu nebo plísně. Ochutit můžete, ale tvaroh směrem zpět nevrátíte.
Jestli se vám ho vyhodi moooc nechce, vyzkoušejte: do misky ten tvaroh, lžičku sody, postavte to celé do horké vody a rozmíchávejte vidličkou. Zesklovatí to a je to jiná hmota, která jde ochutit paprikou, cibulí, česnekem. Je to vynikající.
Niekedy v minulosti,keď babička robila tvaroch,tak ho nechávali odležať na tmavom mieste,potom to zožltnuté orezali a na panvici s trochou oleja rozohriali miešaním,vznikla z toho taká ťahavá hmota a strašne im to chutilo,no zápach ako olomoucké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.