Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávají se pannám zrcadla?

Od: lekorka* odpovědí: 5 změna:

Bojím se,že gynekolog dává pannám do pochvy hrůzostrašné gynekologické zrcadlo. Je tomu tak?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Sice jsem chlap, ale nedá mi to. Myslím, že na zrcadle nic hrůzostrašného není. A jestli dávají? Zkus pouvažovat. To by už z gynekologie panna asi neodcházela.

lucie*
hodnocení

1x

Osobně jsem si nikdy ani nevšimla co zavádí(jak to zrcadlo vlastně vypadá) natož aby to bylo hrůzostrašné:-Dasi někteří doktoři používají zpětná zrcatka z auta,protože jinak si tuhle fámu o nepříjemném zrcadle nedokážu vysvětlit*frajer*

lidus*

Kdybych si u svého gynekologa tu hrůzostrašnou věcičku z plastu nekupovala ani bych netušila co to je, můj gynekolog má tři velikosti jednorázovek a jedna je menší než druhá. Panny se pokud je to nutné, prohlížejí pohmatem přes konečník, pokud to nutné není nedělá se nic.

hodnocení

0x

Ne, není tomu tak. A nevím, co je na tom hrůzostrašného. Ani to neucítíš, až na to přijde. V podstatě má vše tvar mužkého penisu - i tzv. vnitřní ultrazvuk.

Dávají se pannám zrcadla?

hodnocení

0x

Zrcadlem se nazývá nástroj, který plní funkci zrcadla, protože musí vidět. Lékař je používá u pannen podle toho, jaké jsou problémy. Když jsou poroblémy a on je potřebuje vidět, asi ano, maličký speciál. Jinak ne, vůbec do pochvy nástrojem nezasahuje. V mnoha ordinacích mají sono, takže použije sono. Není potřeba se bát. Je to zbytečný strach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]