Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastné vlasy u kořínků, suché konce

Od: tynam* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěla jsem se zeptat, zda-li má někdo dobrou radu co se týká použití vlasové kosmetiky na tento typ vlasů. Vyzkoušela jsem už snad vše včetně kerastase a dražších šamponů, beru dopnky stravy-panthenol i zinek. Stále mi nic nepomáhá. Potřebovala bych najít vhodnou kombinaci. Naposledy jsem zkusila šampon na poškozene vlasy z řad přírodní kosmetiky Alverde z DM, vlasy jsou tvrdé, lámavé a mám podráždenou pokožku. Musím říct, že vlasy si žehlím, ale snažím se opravdu co nejméně a používám drahou ochranu před teplem a želím na 160stupnu. Do konečků zkouším různé oleje, ale stále upadavají konce. Vlasy nerostou delší, než po ramena.

Budu vděčná za každou radu, děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Jsem na tom stejně a zkusila jsem spoustu šamponu kadeřnických i běžně dostupných a rozdíly jsem nepozorovala(ale i tak nejlepe mi asi sedl Elsseve-pro blond vlasy,ale i tak žádná sláva)Takže šampony neřeším a i když jsem používala kondicioner,tak i tak byly krepaté a suché.Vlasy mi taky nerostou-max po ramena a to zastřihávám konečky,olejíčky,regenerátory...a nic:)Jediné co na ty suché konce pomohlo jsou vlasové masky.Umýt vlasy šamponem,smýt a potom nanést na konce silnou vrstvu vlasové masky,nechat působit a smýt.Takhle vlasy vypadají nejlépe.Takže šampon jakýkoli,žádný kondicioner ale smývací masku!na každé mytí vlasů.Mě nejlepe sedla tahle vlasova-regenerace.heurek/... nebo levnější firsthand.cz/... Běžně dostupné Schauma,Syoss... se nedají srovnat.

pb®
hodnocení

0x

Máte konečky zničené žehlením. Proto se lámou a upadávají. Žádná kosmetika to nespraví. Jediné co pomůže, je změnit styl úpravy. Místo žehlení fénovat přes kulatý kartáč ideálně studeným vzduchem. Dělám to tak téměř denně několik let a zničené vlasy nemám a to jsem snad dva roky ani nepoužívala kondicionér, jen ten nejlevnější šampon. Takže já radím nechat si konce zastřihnout u kadeřnice a už žádné žehlení.

dagmar35*
hodnocení

0x

Ja taky mam strasne problematicke vlasy - suche a dlouhe. Uz skoro mesic pouzivam pripravek FulFix - pouzivam ho 2 krat tydne na vlhke vlasy a za tim jsem vlasy trosku zlepsila, ale snazim se co nejmene fenovat, zehlit.

limba
hodnocení

0x

Moc bych to s kosmetikou nepřeháněla a doufám, že jednou přirozeně dojdeš k tomu, že si vlásky žehlit nebudeš :). Zkus na to jít přírodně, trošku změn jídelníček, papej bylinky, zkus nějaký vlasový zábaly. Třeba se zkus inspirovat tady: portalprozeny.cz/... ;). A oleje dávej vždycky jen na vlhké vlasy a pořádně vyplachuj ;). Čím míň je budeš trápit a víc hýčkat, tím víc se ti odmění.

sabinass
hodnocení

0x

Dobrý večer, mohu Vám poradit zaručeně výbornou masku na Váš problém, je to maska z býčích koulí, koupíte ji všude v lepších kadeřnictvích. Vlasy si myju každý den a žehlím také a vlasy mám nádherné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]