Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, před týdnem jsem byla na vodáku se školou sjiždět vltavu, 2 dny předtím jsem začala brát nově antikoncepci. Začala jsem ji brát s menstruaci, ale poté co mentruace skončila se stále objevuje krvácení. Četla jsem v příbalovém letáku té antikoncepce, že se to může stát. Ovšem ted mě to začlo při koupání nebo močení pálit. Napadlo mě, jestli to nemůže být něco z té vltavy?.. děkuji
Může to být cokoliv, takže první radu hledej u mamky. Hned další v pořadí je co nejdřívější naštěva gynekologie.
Já jako muž a strojař tě klidně můžu uklidňovat, že to nic není (ikdyž tomu vůbec nerozumím), na internetu jak vidíš jde cokoliv.
Že by to bylo něco z Vltavy, tak to silně pochybuju. Co si pamatuju, tak řeka se splouvá na lodích a sedí se na sedátkách nebo se klečí. Ale zase netuším co všechno jsi při splouvání Vltavy ještě zažila
S močákem bych tedy na gynekologii nechodila, spíš k praktikovi, a když to bude vážnější, tak na urologii. Zkus to rozehnat tak, že budeš hodně pít, co nejvíc, co zvládneš za večer. A když to nepřejde, tak si skoč zítra na pohotovost pro antibiotika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.