Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solárium jak to chodí

Od: zuzikk odpovědí: 2 změna:

dobrý den,chci se zeptat,nikdy sem nebyla v solárku chci to zkusit kamošky sou hezky opáleneé vždy...jak to chodí? musim nejdřív zavolat že sem tam nebyla a chci tam jit? nebo tam rovnou přijít? kolik to asi tak stojí, a budu tam sama nekde nebo nás tam bude vice? jak dlouho tam mám být? za jeden den se opálím? dekuju moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží kolik těch solarek mají, pokud jedno je objednání nutnost. Pokud 5 pak je to zbytečné. Při první návštěvě je to spíš zvykani na sluníčko, nebudete opálená. Je dobré jít pomalu, tj na solarko s nízkým výkonem na rozumnou dobu a postupně s každou návštěvou zvyšovat. Personál doporučí ze své zkušenosti.
Trvejte na brýlích, jsou za vratnou zálohu.
V solarku v místnosti budete sama. Nechejte si vysvětlit ovládání! A můžete na naho :)

hodnocení

0x

Jsou různé druhy solárií - vertikální a horizontální. V těch prvních stojíte, říká se jim solární sprcha, v těch druhých ležíte.

Doporučuji začinat v těch slabších a přidávat, Předtím je nezbytné se namazat krémy určenými pro solární opalování.

Jděte do solária, kde mají napsáno, kdy naposledy vyměnovali trubice! Je to velmi důležité z hlediska zdraví!

Jinak já nejsem příznivec solárií, zdá se mi to dost nebezpečné z hlediska rakoviny kůže.

Hlavně se nemá kombinovat opalování v soláriích a venku. Teď začínat s opalováním v soláriu, když je venku 30, je dost pozdě, je to dost nebezpečné! Dříve byla pověra, že když se opálíte v soláriu, venku - třeba na dovolené u moře - se nespálíte... Ale to je nebezpečná pověra!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]