Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka parfému?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji prosím radu...jaky parfém či toaletka ted "frčí" pro mladé slečny okolo 20let? Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
No pri nakupu parfemu bych se vykaslal na moment prekvapeni a poradil se se slecnou nebo sel nakoupit s ni. Moji mati uz jsem to vysvetlil, ze mi nema kupovat radsi nic, je to skoda penez, abych to mel pak jako vystavku v koupelne x let nez to zaprasene vyhodim.
Asi od prirody vonim, protoze to smradlave chlapske pizmo, co mi vzdycky kupovala, bylo jak si naplacavat na sebe vlastni pot.

lucie*
hodnocení

2x

Záleží v jaké cenové relaci,ale takové co koupíš běžně jsou- adidas,nike,Elizabeth Arden,B.U.,Playboy.Taky záleží co má slečna ráda,jestli sladké nebo svěží,ovocné.Některé konzervativnější 20-tky mají rády právě vůně zeleného čaje od Elizabeth Arden.Tím se nic nepokazí.Adidas mají rády ty sportovnější,ale za mě-moc nevydrží,nekoupila bych si jej.B.U.Rockmantic je zase parádní sladší vůně,která dlouho vydrží,tu mám ráda zase já...atd,atd.Playboye teď frčí i díky pěknému balení,ale opravdu záleží jaká slečna je povahou.

mija*
hodnocení

Díky moc všem rádcům za rady...půjdu něco vybrat tak od 700kč do 1000kč,možná ještě poradi také i v parfumerce.

mohajkova*
hodnocení

2x

ahoj,

toaletka BU, C-thru, já mám ráda Miss Dior blooming bouquet *srdce*

hodnocení

1x

Není lepší vybrat parfém, kterým nevoní polovina dvacetiletých slečen v republice? :) to je jako zeptat se, jaké zrovna teď frčí tričko.. Ale jestli to chcete jako radu "co nekoupit", tak to potom jo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]