Nejste přihlášen/a.
Potřebuji prosím radu...jaky parfém či toaletka ted "frčí" pro mladé slečny okolo 20let? Díky moc
3x
Asi od prirody vonim, protoze to smradlave chlapske pizmo, co mi vzdycky kupovala, bylo jak si naplacavat na sebe vlastni pot.
2x
Záleží v jaké cenové relaci,ale takové co koupíš běžně jsou- adidas,nike,Elizabeth Arden,B.U.,Playboy.Taky záleží co má slečna ráda,jestli sladké nebo svěží,ovocné.Některé konzervativnější 20-tky mají rády právě vůně zeleného čaje od Elizabeth Arden.Tím se nic nepokazí.Adidas mají rády ty sportovnější,ale za mě-moc nevydrží,nekoupila bych si jej.B.U.Rockmantic je zase parádní sladší vůně,která dlouho vydrží,tu mám ráda zase já...atd,atd.Playboye teď frčí i díky pěknému balení,ale opravdu záleží jaká slečna je povahou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.