Nejste přihlášen/a.
Myslím, že by bylo daleko lepší, kdyby ses poradila s mamkou. Je to přece jen pro Tebe nejbližší člověk, jistě ví, že už menstruuješ a poradí. Je to takové intimnější, než když Ti radí cizí lidé.
Pokud tampon nepoužíváš, ještě ten den, či dva po ukončení počkej. Tělo je "otevřené", mohla by sis zanést dovnitř nějakou infekci. Proto raději opravdu počkat. A promluvit si s maminkou - ta ví radu vždycky. Jaga.
Používám tampony celý "menstruační život" a nedám na ně dopustit.Mini tampon s aplikátorem určitě zavést půjde bez problému.Pokud se jdeš koupat do rybníka nebo do přehrady,tak riskuješ infekci kdykoli i mimo menstruaci.V bazénech se voda kontroluje a riziko je minimální,spíš skoro žádné,nikdy jsem o nikom neslyšela.Infekci spíš chytneš ze špatných hygienických návyků nebo divokého sexu,což Ti asi nehrozí
babajaga-jste mi přpomněla můj příběh,když jsem v 15letech věděla,že menzes příjde o dovolené a matka pořád nic na tohle téma neříkala,podstrčila jsem jí časopis s reklamou na O.B.Reakce byla"...jestli se tam stratí,já s tebou nikam chodit k doktorovi nebudu.."Kapesné jsem nedostávala a odmítala jsem po jejím vzoru nosit v plavkách vložku.Tak jsem seděla na hotelu.Tak snad má tazatelka osvícenější mamku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.