Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace a koupani

Od: drin odpovědí: 6 změna:
Muzu se koupat i ten den kdyz mi zkonci menstruace?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že by bylo daleko lepší, kdyby ses poradila s mamkou. Je to přece jen pro Tebe nejbližší člověk, jistě ví, že už menstruuješ a poradí. Je to takové intimnější, než když Ti radí cizí lidé.

Pokud tampon nepoužíváš, ještě ten den, či dva po ukončení počkej. Tělo je "otevřené", mohla by sis zanést dovnitř nějakou infekci. Proto raději opravdu počkat. A promluvit si s maminkou - ta ví radu vždycky. *mala*Jaga.

hodnocení

0x

A co tampon? S tím to přece půjde, že... ;)

drin
hodnocení

Jsem na to moc mala :/

Aby ses vyvarovala zánětu, tak bych také raději počkala. Jinak tampony se dělají v různých velikostech. Nikdo není na tampon "malý", když už má menstruaci. Nevadí ani panenská blána, tampon projde.. ale pokud se bojíš, raději vyčkej ;)

lucie*
hodnocení

0x

Používám tampony celý "menstruační život":) a nedám na ně dopustit.Mini tampon s aplikátorem určitě zavést půjde bez problému.Pokud se jdeš koupat do rybníka nebo do přehrady,tak riskuješ infekci kdykoli i mimo menstruaci.V bazénech se voda kontroluje a riziko je minimální,spíš skoro žádné,nikdy jsem o nikom neslyšela.Infekci spíš chytneš ze špatných hygienických návyků nebo divokého sexu,což Ti asi nehrozí:)

babajaga-jste mi přpomněla můj příběh,když jsem v 15letech věděla,že menzes příjde o dovolené a matka pořád nic na tohle téma neříkala,podstrčila jsem jí časopis s reklamou na O.B.Reakce byla"...jestli se tam stratí,já s tebou nikam chodit k doktorovi nebudu.."Kapesné jsem nedostávala a odmítala jsem po jejím vzoru nosit v plavkách vložku.Tak jsem seděla na hotelu.Tak snad má tazatelka osvícenější mamku.

drin
hodnocení

Tak mamku mam hodnou... Ja bych se mela koupat v bazene :) jinak vsem diky za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]