Ahoj potřeboval bych pomoct s výběrem dlouhých kalhot na léto, hledám materiál, ve kterém by mi nebylo takové horko při těchto současných teplotách. Můžete prosím něco doporučit?
Ale bomba myslel/a spíš třeba kam chcete ty kalhoty nosit, jestli do společnosti, do lesa nebo do práce. Podle toho se taky dá navrhnout materiál, já bych zkusila sehnat takovou tu letní tenkou riflovinu, je to bavlna a příjemně se nosí. Nebo plátěné kalhoty.
seder
Samozrejme to chápu, kalhoty chci nosit prostě všude i do lesa
Nejlepší by bylo pravé hedvábí, to chladí, ale je drahé. Len je na letní kalhoty vynikající. Ale úplně nejlepší je sukně nebo šaty jakékoliv délky z tenké látky volného střihu, který jen sak splývá, ale neobepíná tělo. doplněno 06.06.15 07:59: Jé nějak mě nenapadlo, že by muž přemýšlel nad typem látky . V tomhle ohledu mají muži nevýhodu, i když i sukně pro pány existují a ne jen ve Skotsku.
yahoo
to možná jo ale v sukni nebo šatech bude seder vypadat jak tranďák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.