Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kosmetiku kupujete?

Od: martinaz* odpovědí: 12 změna:

Ahoj,
oblíbily jste si nějakou značku kosmetiky? S čím jste spokojené? Upřednostňujete české výrobky jako Essens, nebo giganty jako Avon, Loreal a další?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám ráda Ryor -ryze českou kosmetiku a občas Oriflame.

maccount*
hodnocení

0x

Ono je jich spousta. Mezi moje patří určitě Lush, Clinique a MAC popřípadě Sephora. Jsou drahé, ale doporučuji z Lush, protože jelikož se cena zdá hodně, ale strašně se oblíbí a nebudete litovat. Clinique mi pomohl hodně s akné a MAC ten mám ráda je snad známý v UK a US takže je asi hodně težce k sehnání a Sephora mám od ní ráda tetovací rty a taky lak na nehty. Ještě se předem omlouvám já se moc v kosmetice nevyznám. Ale snad jsem vám pomohla s obzorem.

Přeji hezký den.

martinaa*
hodnocení

0x

Krémy na obličej kupuji ve zdravé výživě, z dekorativní kosmetiky mám ráda Mary Kay, Oriflame, Avon, Max Factor - od každého něco. MK má super držící stíny a pudry, Oriflame různé krémy na nohy, makeupy, Avon třeba stíny a tužky a Max Factor lesky na rty:)

sunlove*
hodnocení

0x

Nejvíce mně vyhovuje Ryor, rozšířili řadu a mají kvalitní výrobky za slušné ceny. Taky Dermacol mi vyhovuje, dále - mám citlivou a suchou pleť, takže krémy s konopím, i Nivea má slušné a kvalitní výrobky. Ty drahé nejsou až tak perfektní, platíte hlavně za značku, vyzkoušela jsem už kde co...

barb*
hodnocení

0x

Já používám převážně Miss sporty,ale prý je hodně dobrá Marykay :)

denita*
hodnocení

0x

Na pleť mám moc ráda Ryor, sice mám první krémy, ale fungují na moji problematickou pleť a je mi sympatické, že je to česká značka. Babička mě zásobí produkty od Yves Rocher, od pleťovky po dekorativku, a nenašla jsem jedinou chybu, je to kvalitní přírodní kosmetika. Věcí od Oriflame či Avonu mám jen málo, spíše tělová mléka a krémy, a nějak mi více vyhovuje Oriflame. Jako pravá chudá studentka mám nejvíc věcí z drogerky, kde jednoznačně na tělo vede Balea a na obličej essence.

Jinak konkrétně, co mě vyhovuje: pudr jedině od Rimmelu - Stay matt

řasenky, lesky na rty, rtěnky - Yves Rocher, Maybelline (ty jejich řasenky, velká spokojenost), Max factor

laky na nehty - Max factor, essence

stíny - mám paletku Coastal Scence, ale jinak essence a Yves Rocher

Takže tolik k mým vypozorovaným poznatkům, ale toto mám doma - a vyhovuje mi, vůbec to neznamená, že to bude vyhovovat vám :) kosmetika je pěkně individuální věc...

hodnocení

0x

Pokud se dostanu do většího města, ráda si nakoupím u Yves Rocher. Vyšší cena, ale opravdu kvalita.

Mám ráda i Dermacol, ale dnes, už v pokročilejším věku, moc dobře vím, že pro vzhled pleti i celkový vzhled je nejdůležitější životní styl a strava.

iz*
07.04.13 22:25
hodnocení

0x

Ryor.

myse*

Nivea - krémy na pleť

mandy*
hodnocení

0x

Mně nejvíc vyhovuje Neutrogena z pleťové kosmetiky a z dekorativní mám ráda např. Rimmel, NYC, e.l.f., nebo Maybelline, ale moc se nelíčím, takže nejsem zrovna znalec. Z českých mám nejradši Saloos, mají úžasné květinové vody, a pak mám také ráda Ryor, Dermacol nebo Manufakturu. =) Ale záleží na konkrétních výrobcích.

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

mám nejraději dekorativní kosmetiku Dermacol a z pleťové potom Nivea, Garnier a Allcina.

hodnocení

0x

Ryor a taky v lékárnách Doliva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]