Nejste přihlášen/a.
Ono je jich spousta. Mezi moje patří určitě Lush, Clinique a MAC popřípadě Sephora. Jsou drahé, ale doporučuji z Lush, protože jelikož se cena zdá hodně, ale strašně se oblíbí a nebudete litovat. Clinique mi pomohl hodně s akné a MAC ten mám ráda je snad známý v UK a US takže je asi hodně težce k sehnání a Sephora mám od ní ráda tetovací rty a taky lak na nehty. Ještě se předem omlouvám já se moc v kosmetice nevyznám. Ale snad jsem vám pomohla s obzorem.
Přeji hezký den.
Nejvíce mně vyhovuje Ryor, rozšířili řadu a mají kvalitní výrobky za slušné ceny. Taky Dermacol mi vyhovuje, dále - mám citlivou a suchou pleť, takže krémy s konopím, i Nivea má slušné a kvalitní výrobky. Ty drahé nejsou až tak perfektní, platíte hlavně za značku, vyzkoušela jsem už kde co...
Na pleť mám moc ráda Ryor, sice mám první krémy, ale fungují na moji problematickou pleť a je mi sympatické, že je to česká značka. Babička mě zásobí produkty od Yves Rocher, od pleťovky po dekorativku, a nenašla jsem jedinou chybu, je to kvalitní přírodní kosmetika. Věcí od Oriflame či Avonu mám jen málo, spíše tělová mléka a krémy, a nějak mi více vyhovuje Oriflame. Jako pravá chudá studentka mám nejvíc věcí z drogerky, kde jednoznačně na tělo vede Balea a na obličej essence.
Jinak konkrétně, co mě vyhovuje: pudr jedině od Rimmelu - Stay matt
řasenky, lesky na rty, rtěnky - Yves Rocher, Maybelline (ty jejich řasenky, velká spokojenost), Max factor
laky na nehty - Max factor, essence
stíny - mám paletku Coastal Scence, ale jinak essence a Yves Rocher
Takže tolik k mým vypozorovaným poznatkům, ale toto mám doma - a vyhovuje mi, vůbec to neznamená, že to bude vyhovovat vám kosmetika je pěkně individuální věc...
Mně nejvíc vyhovuje Neutrogena z pleťové kosmetiky a z dekorativní mám ráda např. Rimmel, NYC, e.l.f., nebo Maybelline, ale moc se nelíčím, takže nejsem zrovna znalec. Z českých mám nejradši Saloos, mají úžasné květinové vody, a pak mám také ráda Ryor, Dermacol nebo Manufakturu. =) Ale záleží na konkrétních výrobcích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.