Já myslím, že do 100 ml může být i v příručním zavazadle. Měla byste mít všechny tekutiny zvlášť v uzavíratelném sáčku a předložit při odbavování k nahlédnutí. Zkontrolujte si tyto informace na stránkách letecké společnosti.
Nejedná se pár hodin, ale dnů. Budu mít jen příruční zavazadlo. Vaše odpověď mi vůbec nepomohla, nevyřešila můj dotaz. Všem ostatním děkuji
kufr
Mě vyhodili i deodorant (Axe, nic podezřelého), můžete to risknout a vzít si nějaký mini...a nedá se koupit nějaký v Paříži, někde v obchoďáku a možná by vyšel i levněji než u nás.
fakirka
omlouvám se, nenapadlo mě, že cestujete na lehko
asi bych si taky koupila nový až na místě
bambutan*
Asi to tak udělám. Koupím nějaký na místě. Jen jsem chtěla být připravená ☺ Děkuji za všechny rady.
Lak na vlasy v příručním zavazadle být nesmí (vyhodili mi ho), v klasickém kufru ano. Nepřirovnávejte lak s množstvím povolené tekutiny. Tady jde o to, že na palubu nesmí hořlaviny a lak na vlasy je hořlavý!
Nemůžete ho mít u sebe při letu v příručním zavazadle. Do kufru v nákladovém prostoru ano.
bambutan*
Ani ten malý 75 ml? Děkuji!
hahanaj*
ani malý se netoleruje
bambutan*
Děkuji. Takže alespoň takový malý rozprašovač (ne ve spreji) bych mohla?
hahanaj*
nic takového
borax*
Ale pochopitelně že může, nesmí toho být víc jak 100ml a víc jak 10 ks (tekutiny, pasty) Nafasujete před odbavením průhledný sáček, do kterého to všechno dáte aby to celník viděl a je to. Žádný problém.
Samozřejmě, že ho v příručním zavazadle mít můžete. Je na něj pohlíženo jako na tekutinu - takže do 100ml a do uzavíratelného pytlíku s ním
Létám pouze s kabinovým zavazadĺem často a nikdy s tím problém nebyl. Pokud se podíváte na základní info leteckých společností o tom, co smíte a nesmíte mít v kabinovém zavazadle, nikde není psáno, že si to nesmíte vzít s sebou. Takže klid
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.