Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivní prohlídka

Od: chica7 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

před několika týdny jsem byla na výstupní 19 leté prohlídce. Měla jsem období po menstruaci, takže v moči našli trošku krve. Řekli mi, že jí mám přinést dodatečně. Zítra tam jdu, ale nevím, jestli mám po odevzdání moči čekat nebo jí můžu dát sestře a hned odejít. Nechci tam být za blba.. *smich* :) Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Normálně se hned ve dveřích zeptejte, jestli máte na výsledek počkat nebo jestli si máte později zavolat.

iv®
hodnocení

2x
Nejlepe by bylo zeptat se sestry pri predani...ale vetsinou se neceka, pokud by byl nejaky problem, lekar by si Vas pozval znova...

hodnocení

1x

Dneska jsou mladí dravější, arogantnější, ale zase hloubají nad pitomostmi, které nám ani na mysl nepřišly. A připadalo nám to samozřejmé.

Jdete s močí. Zaťukáte, i když v čekárně sedí pacienti. Vyjde sestra, nahlas jí řeknete, že nesete jen vzorek. To proto, aby ostatní neprotestovali, že je chcete snad předběhnout. Pokud vám sama sestra neřekne, zda si máte počkat na výsledek, či třeba druhý den zavolat, zeptáte se na tyto možnosti sama. Co je na tom divného?

Rodiče nás učili být samostatnými. Neposílali sice k zubaři, na injekci apod. 3 leté děti samotné,*smich* ale třeba ve 12 letech už to bylo běžné. Jdi a zařiď si...A my šli a zařídili si.

Proto v 19 letech už jsme věděli co a jak, chovali se přirozeně a zároveň slušně a nikdy jsme nebyli za blba. Protože jsme se učili už odmala, že za nás všechno rodiče nevyřeší. Učili jsme se poznávat život, získávat zkušenosti. A bylo to tak dobře. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]