Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kadeřnice spálila melír

Od: kutululu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si voucher na melír. Včera jsem přišla do kadeřnictví, posadila se a čekala až na mě přijde řada. Najednou zákaznice začne ječet, že jí kadeřnice zničila vlasy. Vyskočila jsem z židle a šla se podívat, co se děje. Slečna měla fialové vlasy a stěžovala si, že jí pálí hlava. Ta kadeřnice jí normálně ten melír spálila a ještě se vymlouvala, že je to šamponem a vůbec nic neřešila. Já jsem se sebrala, že chci vrátit peníze, že od nich nic nechci. Ujišťovali mne, že se jim to nestává a že mě objednají na jindy, až tam bude jiná kadeřnice. Ale koho je to chyba? Kadeřnice, že jí tam barvu nechala moc dlouho? Nebo to může být prostředky, které používají? Jmenují se Framesi a Label.m. a ty neznám, nemáte někdo s nimi zkušenosti? Mám vlasy do půlky zad a opravdu nechci odejít s fialovým melírem a vypadanými vlasy. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím.Žádný přípravek na spálení vlasů nemá vliv,pouze kysličník.
Tím zákaznici kadeřnice vlasy spálila.
Buďto nedodržela čas a přetáhla jej,nebo ho dala příliš silný.
Je to její vina.

lucie*
hodnocení

0x

Jasně,poměr složek si kadeřnice míchá sama(ale většinou jsou zvyklé dávat stejný poměr na všechny) jediné co může špatně odhadnout je kvalita vlasů.I když míchají stejné poměry na všechny zákaznice,tak každá má potom jiný odstín blond.Tohle neovlivní pokud má někdo jemné,slabé vlasy,tak musí být ve střehu a sundat dříve,ale i tak tyhle "moderní"krémové peroxidy účinují jen určitý čas,takže časem(že to tam měla dlouho) to nebylo.Spíš si myslím,že paní používala nějaký přípravek(doma si barvila vlasy kdoví čím) a nesedl tomu melíru.Záleží jestli je měla jen fialové-špatná reakce na předchozí barvu nebo i"gumové" a zůstaly potom v umyvadle-to by byly spálené.

doplněno 27.05.15 11:19:

Začíná se od shora a pokud použila závěrečný balzám pro "dobělení"melíru,ten je většinou fialový,tak ten se někdy zažere do vlasů,které jsou často odbarvované(melírované)a vlasy zůstanou nafialovělé.Tady to asi neodhadnem co se stalo a proč když jsme ty vlasy neviděli,ani zda odpadly...atd.

kutululu
hodnocení

To já samozřejmě také beru v potaz, že určitě záleží na kvalitě vlasů a dalších faktorech. Zvláštní ale bylo, že fialové měla jen ty vrchní vlasy, kde ten melír kadeřnice začala dělat jako první. Což je také otázka, dělá se správě od shora nebo od spoda? Takže právě tomu celému nahrává čas, že nahoře to měla už hodinu a, proto to měla fialové.

dhtee
hodnocení

0x

Chybu asi udělat může každý, ale já bych k ní na melír nešla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]