Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se pozná namyšlená holka?

Od: vendus* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se zeptat, je mi 15 a už poměrně dost lidí mi řeklo, že jsem namyšlená. A já nevím, proč mi to říkali. :-D Je mi jasné, že to nebudete vědět ani Vy, ale zajímá mě, jak Vy usoudíte, že je holka namyšlená?

(pokud se Vám dál nechce číst, klidně se odtud odeberte k dolů k odpovědi na otázku napsanou tučně, to dál je jen omáčka :D :) )

Vypadám dobře, vím to, ale to by snad u každého člověka měla být samozřejmost, že ráno vstane a než se sebou bude spokojený, tak neodejde z koupelny.. ne? Přece to, že nás bude mít někdo rád, nemůžeme chtít, pokud se sami nebudeme mít rádi, a že si holka např. nakulmuje/vyžehlí vlasy, protože se jí její přirozené nelíbí, nebo protože se dlouho maluje, protože má ráda výrazné líčení, neznamená, že je hned namyšlená.

Já osobně si žehlím vlasy, mám je k prsům, a celkově vlasům věnuju extra péči, protože je mám od přírody hodně suché a krepaté, takže aby i napříč dennímu žehlení vypadaly zdravě, zkrátka jim ten čas obětovat musím.

Co se makeupu týká, používám dvě vrstvy řasenky, oranžový stín, který nejde moc vidět a vypadá hodně přirozeně, pudr a tím to končí, když mám nějaký pupínek, použiju korektor.

Jsem hubená, občas zajdu na zumbu, ale nijak necvičím a ani se v jídle neomezuju, mám normální postavu, i když něco bych někde zpevnila, něco odstranila, něco někde přidala.. :D

Ještě mě napadlo, že možná kvůli klukům, ale povím to takhle - chci jednoho, co mě nechce, a ti ostatní mě nezajímají, a jelikož jsem tomu klukovi "věrná" už asi dva roky, jiného kluka jsem ani NIKDY neměla a nemapatuju si že by mi někdo někdy dal pusu..

Tak co, může takhle podle Vás vypadat namyšlená holka?:)

doplněno 23.05.15 13:29:

Možná ještě k chování: bavím se se všemi, nikým nepohrdám, nechodím do klubů a ve škole se učím dobře a jdu na přírodovědné lyceum.:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Možná si to o Tobě druzí myslí proto, že se svému vzhledu věnuješ více, než je zdrávo. Já se domnívám, že něco pravdy na tom je. Podívej se, kolik jsi toho dokázala napsat o tom, jak vypadáš. A jak málo jsi napsala o tom jaká jsi, jak se chováš, jak jsi vstřícná k druhým, jaké máš zájmy, jak si s druhými rozumíš, jak dokážeš komunikovat atd. To, že se bavíš se všemi a nikým nepohrdáš, ještě neznamená, že na druhé nemůžeš působit namyšleným dojmem. Zamysli se více nad svým chováním a uvažováním a nestav svůj vzhled nad svůj charakter. Ber to ode mne jen jako jeden z mnoha pohledů na věc. Na každého může Tvůj písemný projev působit jinak.

Ano, dost často.

Tedy :Kapičko," *palec* Slečna na mě působí naprosto stejně,bohužel...

doplněno 23.05.15 15:52:

Pokud se tak výrazně maluješ již teď v patnácti letech,tak ve třiceti budeš vypadat jako s prominutím zeschlá a vyžilá mumie...Za další,tvé vlasy jakbysmet,ve za deset let jako počůraná sláma.Co se tak poradit s kadeřnicí,vlasy dobře ses tříhat a také používat výživnou masku,nejraději přírodní zábaly z vejce a olivového oleje.

Dnes je trend vypadat "uměle," ovšem,ne každá to má ráda a když už,tak v pozdějším věku se snažíme vylepšovat,abychom se líbily.Klukům i mužům se líbí přírodní krásky,podívej se třeba na starší filmy a dřívější nádherné dívky,pokud vím,tak byly přírodní,bez makeupů,bez šminek...Za další,k tomu,abys byla "in," nestačí krása pouze fyzická,ale i duševní.Je třeba dívat i na to,jak se chováš,jak gestikuluješ,jak se pohybuješ,jaké máš názory,co umíš...

Vyžehlit si vlasy,naplácat na sebe tuny líčidel,vzít na sebe exkluzivní hadry a podpatky,to umí kdejaká maloměšťácká fiflena,ale co dál?...

ladinpraha*
hodnocení

3x

"jak Vy usoudíte, že je holka namyšlená?"
Přece z celkového projevu. Mně z téhle tvé otázky vychází tohle: Jsi sebevědomá, možná až nezdravě. A ta namyšlenost pak zřejmě vychází z toho, jak často a jakým způsobem to své sebevědomí dáváš najevo.

pohanka*
hodnocení

1x

Protože Vás neznáme osobně, těžko můžeme posoudit. Z toho, co je napsáno jako první informace, tak to je spíše popis, jak vypadáš. Ale péče o vlastní vizáž je v tomto věku zcela normální, samozřejmě jsou i vyjímky, které preferují přírodní vzhled.

K povaze je opravdu ta poslední věta, ale na posouzení na dálku asi nemůžu nic říci. I když jsou psycho odborníci, kteří i z psaného projevu poznají povahu člověka. Tím myslím odborníky, kteří vystudovali nějakou patřičnou školu.

Hodně záleží na mimice obličeje, tónu hlasu a řeči těla. Možná jsi právě ve vystupování se spolužáky sebejistá a je to dráždí. V něčem můžeš být lepší než oni, a oni ti mohou závidět.

Jinak nevím. Je super, že máš platonickou lásku. V tvém věku je lepší takováto láska na dálku, než psát ve 14ti letech, chodíme spolu a bojím se, že otěhotním. Nic se nemá uspěchat, a nemá se na nikoho se vztahem tlačit. Možná se za nějaký čas zakoukáš do někoho jiného na nové škole a na tuto první lásku zbydou jenom hezké vzpomínky.

martinaa*
hodnocení

1x

Ano. Spousta zbytečných slov o žehlení vlasů a vrstvách řasenky a téměř nic o povaze, chování k ostatním. Mám dojem, že především řešíš svůj vzhled, sebe a zase svůj vzhled, pak jak to působí na ostatní a teprve pak někdy komunikaci, kolektiv a chování.

mp*
hodnocení

0x

To lze poznat lehce (taky jsem takový býval). Zabývat se jen sebou a vlastními problémy. Znevažovat problémy ostatních. Nepřemýšlet nad nimi. Obklopovat se jen slabšími přikyvovači, a nechat se obdivovat. Myslet si, že jsem v něčem lepší. Nedostatek pokory. Ideální je mít nějaké dost vyjímečné rodiče, tak tam se se utvoří samo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]