Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co k těmto šatům?

Od: milli* odpovědí: 12 změna:

Prosím o radu. V červenci jdu na svatbu. Budu mít na sobě tyto šaty. Je to svatba 2 hodně mladých lidí, nikdo nebude úplně formální. Šaty se mi moc líbily, i mi sedí, ale nevím, jaké boty a kabelku? Jediné, co mě napadá je zlatá nebo béžová? Taková ta nude? Nebude to vypadat blbě...?

Teoreticky bych mohla mít i ty černé, ale tam jsem také ztracená. Do černých bot bych nešla, nechci vypadat jako Černá Máry, je to svatba, ne funus, ale co jiného? Červená?

Co k těmto šatům?
Co k těmto šatům? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Píšete, že to bude svatba v červenci a snoubenci jsou velmi mladí lidé. Zlatou si jaksi k tomu nedokáži vůbec představit a i s tou nude - béžová nic moc, je to barva, když nevíte a nechcete nic pokazit. Pokud nejste odvážná, spíše konzervativní, tak bílé boty, ale zase záleží na střihu, takže vyzkoušet, aby byly k sobě stylově a nenápadnou bílou kabelku, když bude mít, tak ne moc silný pásek přes rameno.

Pokud jste hravá a jdete na trošku nekonvenční svatbu, klidně barevné boty, kabelku - psaníčko, ale i vyměnila bych tu černou mašli v pasu za barevnou. Tedy jit do zelené, červené apod. Podle toho, co v jednom odstínu seženete. Také záleží, jaký jste typ, jak umíte šaty a doplňky nosit. Hlavně, aby jste se cítila dobře. Já být mladá, tak jdu do barevného. Vždyť je to sranda a jste mladí!

U druhých bych volila bílé doplňky.

hodnocení

0x

Mi by se líbila červená s bílou. Něco veselého. Letního, mladého. I jasně zelená by šla.

laira
hodnocení

0x

Šla bych u bot do tělových lodiček, nevěřila jsem, ale fakt ta barva prodlouží nohy. Psaníčko do ruky nemusí být v barvě bot, asi bych se u něj trochu odvázala. Neřeknu jakou barvou, já vždy zkouším před zrcadlem jak to k sobě pasuje.

milli*
hodnocení

V tom případě je to to pravé pro mě. Mám 170cm, takže žádný úplně skřítek, ale nohy mám fakt krátké :(

hodnocení

0x

Dobrý večer,mě se šaty moc líbí,ale já bych zvolila trochu něco světlejšího.

Také jdu v červenci na svatbu a našla jsem si tyto šaty,ale budou v malinové barvě, co tomu říkáte a také nevím jaké boty . :)

ip-moda.cz/...

milli*
hodnocení

Díky, když já mám problém, že mně světlé barvy nesluší :-/ Miluju béžovou, šedou, bílou... ale jsem v nich "vyblitá" a vypadám o 10kilo tlustější. Prostě je nemůžu nosit. Naopak syté a tmavší barvy mi sedí. Proto volím takto :) Je mi 28, snoubencům je 20, bude tam hromada mlaďochů, tak potřebuji vypadat klidně trochu střeleně, hlavně abych nezapadla mezi rodiče :) Proto se obávám velké elegance, kterou jinak do práce běžně nosím.

Pokud chcete vypadat trošku "mlaději,"tak si v žádném případě neberte nějaké bílé,černé,šedé doplňky.Budete vypadat opravdu usedle a staře.K hnědým šatům smaragdově zelené doplňky a k těm černým temně červenou - bordó.

martinas*
hodnocení

0x

Oboje šaty jsou krásné. Umím si k nim představit bíločerné botky a kabelku. To samé platí pro čistě krémovou barvu. To jsou spíše elegantní varianty. Pokud byste chtěla být více vidět, pomůže červená nebo žlutá. Pozor na vzory. Šaty jsou samy o sobě výrazné, takže bych volila opravdu opatrně.

milli*
hodnocení

Myslíte, že i k těm hnědým by šly červené lodičky...? *nevi*

martinas*

Určitě. Červená a hnědá se dobře doplňují. Asi bych si vybrala takovou tu hezkou tlumenou červenou než tu křiklavou do oranžova.

doplněno 21.05.15 07:06:

Já osobně bych si k hnědým šatům vzala smetanové až béžové boty i kabelku. Pokud později kabelku odložíte a budete křepčit, a to budete *ua*, tak boty budou stále ladit. V případě výraznější barvy budou botky stále odvádět pohled od šatů, postavy a obličeje k sobě. Ale záleží na Vás, abyste se cítila dobře. To je nejdůležitější.

klera*
hodnocení

0x

Já bych šla do bílých bot! :) A k tomu třeba béžovou kabelku...

hodnocení

0x

u prvních bych volila béžovou/nude kabelku i lodičky, u druhých oboje bílé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]