Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. V červenci jdu na svatbu. Budu mít na sobě tyto šaty. Je to svatba 2 hodně mladých lidí, nikdo nebude úplně formální. Šaty se mi moc líbily, i mi sedí, ale nevím, jaké boty a kabelku? Jediné, co mě napadá je zlatá nebo béžová? Taková ta nude? Nebude to vypadat blbě...?
Teoreticky bych mohla mít i ty černé, ale tam jsem také ztracená. Do černých bot bych nešla, nechci vypadat jako Černá Máry, je to svatba, ne funus, ale co jiného? Červená?
Píšete, že to bude svatba v červenci a snoubenci jsou velmi mladí lidé. Zlatou si jaksi k tomu nedokáži vůbec představit a i s tou nude - béžová nic moc, je to barva, když nevíte a nechcete nic pokazit. Pokud nejste odvážná, spíše konzervativní, tak bílé boty, ale zase záleží na střihu, takže vyzkoušet, aby byly k sobě stylově a nenápadnou bílou kabelku, když bude mít, tak ne moc silný pásek přes rameno.
Pokud jste hravá a jdete na trošku nekonvenční svatbu, klidně barevné boty, kabelku - psaníčko, ale i vyměnila bych tu černou mašli v pasu za barevnou. Tedy jit do zelené, červené apod. Podle toho, co v jednom odstínu seženete. Také záleží, jaký jste typ, jak umíte šaty a doplňky nosit. Hlavně, aby jste se cítila dobře. Já být mladá, tak jdu do barevného. Vždyť je to sranda a jste mladí!
U druhých bych volila bílé doplňky.
Šla bych u bot do tělových lodiček, nevěřila jsem, ale fakt ta barva prodlouží nohy. Psaníčko do ruky nemusí být v barvě bot, asi bych se u něj trochu odvázala. Neřeknu jakou barvou, já vždy zkouším před zrcadlem jak to k sobě pasuje.
Dobrý večer,mě se šaty moc líbí,ale já bych zvolila trochu něco světlejšího.
Také jdu v červenci na svatbu a našla jsem si tyto šaty,ale budou v malinové barvě, co tomu říkáte a také nevím jaké boty .
Díky, když já mám problém, že mně světlé barvy nesluší :-/ Miluju béžovou, šedou, bílou... ale jsem v nich "vyblitá" a vypadám o 10kilo tlustější. Prostě je nemůžu nosit. Naopak syté a tmavší barvy mi sedí. Proto volím takto Je mi 28, snoubencům je 20, bude tam hromada mlaďochů, tak potřebuji vypadat klidně trochu střeleně, hlavně abych nezapadla mezi rodiče
Proto se obávám velké elegance, kterou jinak do práce běžně nosím.
Pokud chcete vypadat trošku "mlaději,"tak si v žádném případě neberte nějaké bílé,černé,šedé doplňky.Budete vypadat opravdu usedle a staře.K hnědým šatům smaragdově zelené doplňky a k těm černým temně červenou - bordó.
Oboje šaty jsou krásné. Umím si k nim představit bíločerné botky a kabelku. To samé platí pro čistě krémovou barvu. To jsou spíše elegantní varianty. Pokud byste chtěla být více vidět, pomůže červená nebo žlutá. Pozor na vzory. Šaty jsou samy o sobě výrazné, takže bych volila opravdu opatrně.
Určitě. Červená a hnědá se dobře doplňují. Asi bych si vybrala takovou tu hezkou tlumenou červenou než tu křiklavou do oranžova.
doplněno 21.05.15 07:06:Já osobně bych si k hnědým šatům vzala smetanové až béžové boty i kabelku. Pokud později kabelku odložíte a budete křepčit, a to budete , tak boty budou stále ladit. V případě výraznější barvy budou botky stále odvádět pohled od šatů, postavy a obličeje k sobě. Ale záleží na Vás, abyste se cítila dobře. To je nejdůležitější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.