Nejste přihlášen/a.
Ahoj zdravím všechny.Potřebuji poradit padají mi strašně vlasy mám je na zádech,polštáři,oblečení když se jich dotknu tak taky .Je mi 13 let s poruchou příjmu potravy netrpím jen kdybyste si mysleli že sem nějaká blbá třináctka.Teda neodsuzuji anorektičky ale ty co chtějí mít dobrovolně anorexii jsou blbý.Ale trpím poruchou zvýšené funkce štítné žlázy a beru antidepresiva,prásky na spaní,na štítnou.Nemohli byste mi skusit poradit jak předejít vypadávání byla bych vám moc vděčná.Nechci být plešatá.
Ahoj Terez, pověz mi prosím míváš vlhké nožky a jsi zimomřivá? Domnívám, že by ti prospěla detoxikace organismu např. Chaluha bublinatá. Čaj na šítnou žlázu. pokud trpíš únavou pročti si stránky FM...Fybromyalgie
Mě pomohla detoxikace Zeleným jílem a Slzovka / žádnou lahůdku v ní nehledej chutná jako kroupy ale po 2 měsíčním denním užívání byly znát výsledky.Nejméně se ke stravě užívá 60 dní...
doplněno 17.05.15 17:15:Vypadávání vlasů má přímou souvislost se štítkou a FM
Může to být následek na prodělanou (třebi i banální) nemoc. Reakce na užívání některých léků. Může to být i Tvým věkem - dochází k velkým změnám v organismu. Jestli máš vlasy dlouhé a padání je opravdu ve velké míře, tak vlasy zkrať. Trošku jim to pomůže (vlasová cibulka lépe vyživí kratší vlas)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.