Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu košile k šortkám

Od: domin* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, potřeboval bych poradit,

jakou barvu košile (2 barvné kombinace(např. http://www.maxxlbrno.cz/domain/maxxlbrno/files/kosile-10.9./img_0036.jpg )

si mám koupit k těmhle šorkám ( http://www.sam73.cz/static/temp/MS-163-345-Z-1392384161504_x900.jpg mám je asi 4x více kostkovanější)

Jsem spíše na syté barvy a děkuji za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Každý máme jiný vkus, ale já bych volila ke kostkovaným šortkám jednobarevnou košili nebo triko a to takové barvy, která se vyskytuje na šortkách.

webbiecz*
hodnocení

1x

Já bych si ke kostkovaným kraťasům nevzala kostkovanou (navíc jinak kostkovanou) košili. Košili bych brala jednobarevnou, která bude ladit k těm kraťasům.

pohanka*
hodnocení

1x

Souhlasím též. Ke každému pouze jednobarevný protikus. Ke košili černé kalhoty, nebo bílé, pokud zvládnete nosit, tak i červené, možné i béžové

Ke kraťasům jednobarevnou košili, polokošili, tričko a v těch barvách, které tam vidíte - tmavě modrá, zelenkavá, modrozelená, bílá.

Nejlepší je vzít kalhoty a v krámě trefit ten správný odstín přikládáním k tričkům, košilím. Jinak to nejde, aby dojem byl příznivý.

Připlaťte si a kupte kvalitu.

doplněno 16.05.15 21:58:

Moc nechodím kupovat pánské košile, ale podívejte do Marks&Spencer.

K těm kostkovaným kalhotám se mě moc košile nehodí, leda s krátkým rukávem, volila bych spíše polokošili s límečkem, nebo to tričko.

Pozor u polokošil na proužky u límečků. Hledejte bez těch proužků, pak se Vám hodí opravdu k vícero barevným variacím kalhot.

Na netu je po zadání pánská polokošile velká nabídka, musíte se s tím prokousat.

domin*
hodnocení

Děkuji za odpovědi, já totiž ještě nikdy košili nenosil tak netuším jak to bude vypadat :D

hodnocení

0x

K těm kraťasům bych koupila ležérní košili s měkkým límečkem. Nežehlila bych ji příliš pečlivě. Světle modrou s bílým proužkem. Nezapínat. A pod ni jednobarevné tričko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]