Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké šaty na svatbu?

Od: hankas® odpovědí: 27 změna:

Hodí se na starší dámu ( 55-60 let ) na svatbu svého syna tyto růžové šaty?

spolecenske-saty-glamor.c/...

děkuji

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když jsem v přibližně stejném věku vdávala dceru, také jsem měla komplet s růžovým kabátkem. Některé odstíny růžové ve vyšším věku ženám vyloženě sluší.

Ale nezdají se mi ty šaty. Konkrétně ta kaskáda sukýnek. Je to sice moc pěkné, ale právě toto se mi zdá vhodnější pro nižší věk. A volte krátké šaty, do divadla a podobně jich později užijete mnohem víc než dlouhých.

hodnocení

Já bych si představovala kostýmek, šaty ke kolenům a kabátek s 3/4 rukávkem ,barvy vínové :) zatím jsem našla převážně černé mini šaty a to rozhodně ne. Snad do července něco najdu :)

lidus*
hodnocení

1x

Vůbec bych se toho nebála a nikdy jsem neslyšela, že by matka měla mít dlouhé šaty. Já měla žlutavý kalhotový kostým a lila halenku. Jak říkáte i já jsem už dáma v letech, užijte si to.

hodnocení

Liduš moc děkuji :)

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, jestli ještě nemáte stoprocentně šaty pro sebe vybrány, doporučuji mrknouti sem

Jinak ty růžové šaty jsou pěkné a nevhodné mně tedy nepřipadají.

hodnocení

Vybrané šaty nemám a ještě asi dlouho mít nebudu. Zrovna včera jsem se na tu stránku dívala :) Ty červené dole ,jsou pro mě moc červené a ty ostatní mi přijdou dost obyčejné a taky nechci dát za šaty 5000 Kč,když si je vezmu jednou na sebe. Modré se mi nelíbí a bílé a žluté nechci. Tak babo raď :) :) Moc děkuji.

doplněno 14.05.15 20:22:

A co říkáte na tyhle s jinou barvou šatů?

ipmoda.cz/...

hahanaj*

eulalie ...tak tady bych si fakt nevybrala to jsou děsné modely*ee*

hahanaj*
hodnocení

0x

mně přijdou moc cukrové - osobně bych si je nevzala - ale každý má jiný vkus..ale jen abyste v nich nebyla jako diblík

hodnocení

Také jsem si to říkala :) Chtěla jsem dole ty tmavé,ale už jsou vyprodané :(

hahanaj*

ty vínové jsou moc hezké

12.05.15 16:50
hodnocení

no právě :(

hodnocení

0x
Matky novomanželů by měly být na svatbě v dlouhých šatech.
hodnocení

No já myslím,že to neni až tak důležité , nebo ano?

hahanaj*

tak to slyším prvně - že matky novomanželů mají mít dlouhé šaty*smich*

hodnocení

Je pravda,že moje tchýně měla na mé svatbě také dlouhé šaty,ale mě to nepřipadlo moc vhodné :)

lucie*
hodnocení

0x

Mě připadají supr,ale záleží jak se hodí k vám a jak vy se v nich budete cítit.Barva myslím nevadí.Mojí kolegyni(54)hrozně moc sluší růžová a mi je o 20let méně a vypadám v růžové blbě a to jsme obě blond s modrýma očima i postavou jsme skoro stejné.

hodnocení

Právě že mě růžová sluší,ale abych nevypadala jako bonbón :) :)

Dobrý den.Šaty jsou opravdu velmi krásné.
Záleží na tom,zda Vy si myslíte,že byste se v nich cítila dobře.Zkuste si to představit...Jinak si nemyslím,že by starší dáma nemohla mít starorůžovou...V dnešní době to není žádná tragédie,spíše naopak.Ženy tohoto věku si oblékají kožené bundy,džíny i kecky ;)

host*
hodnocení

0x

Jak zpívá Tom Mandl "Jsi tak mladá, jak se cítíš, v tom nehraje roli věk...". Proč ne růžovou, když bude nevěsta v bílém? Klidně. Nevěsta bude jistě v nápadnějších a výraznejších šatech, takže si ji nikdo s některou z dam na svatbě nesplete a pak je na ženách, jak se obléknou.

pohanka*
hodnocení

0x

Tady bych komunikovala i s druhou stranou, jak bude pojatá celá svatba. Nevěsta může mít dlouhé šaty a pokud jinak bude svatba civilní a i druhá strana bude mít krátké šaty, tak bych neváhala též s krátkými.

Já jsem čerpala zkušenosti na ,,rajče.net,, fotky ze svateb, je jich tam plno. Nakonec přijdete na to, že nesmíte zastínit nevěstu a musíte se všichni cítit v oblečení příjemně.

Moc hezké je, když se domluví obě matky a otcové a jsou oblečeni podobně, v podobném stylu. Třeba obě dlouhé šaty, nebo sukňový kostýmek, nebo kalhotový kostýmek.

Hanko, jste doufám hezky štíhlá, růžová je barva, která přidává kila a zvláště tyto volánky na sukni. Máte i hezká kolínka? Sukně se mě zdá trošku kratší, ale modelka může být vyšší a vy nižší, takže by délka mohla vyjít příznivě.

sebod*

Mně se teda o líbí.

hodnocení

Já představu o šatech mám, tu růžovou zrovna mít nemusím,ale líbí se mi ty šaty. Domluva je těžká, bydlíme daleko od sebe a oni se moc nedomlouvají a dělají si to podle sebe. Musím komunikovat se synem a znáte chlapy :)

lidus*

Miluju uniformy, nesnáším uniformitu, nesnesla bych mít jen barvou stejné šaty jako matka druhé strany ani můj muž by si jistě nevzal stejnou kravatu jako druhý otec.

hodnocení

Liduš, jsem na tom podobně :) Myslím,že novomanželům bude jedno, co má kdo na sobě,hlavně že budou čistě a vkusně oblečeni :)

grgrg
hodnocení

0x

No tak mně to teda připomíná těžké devadesátky, kdy jsme takovéhle hadrověci nakupovaly u vietnamců. Kupte si proboha nějaké tvarované pouzdrové šaty. Za tu cenu seženete něco mnohem lepšího než beztvarý hadr.

hodnocení

grgrg, tak mi zkuste něco vybrat :)

faithoncemore*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ano, jsou společenské a na svatbu tedy přijatelné. Však to není Vaše svatba, takže jde jen o vhodnost a tu ty šaty v pohodě splňují.
Hlavně buďte hodná tchýně ;) :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]