Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s názvem prodejce/výrobce koženého zboží - asi 2 roky zpět jsem si koupil opasky a je na nich uvedena "značka" pouze ta na obrázku - nedokáži již zpětně dohledat, kde a od koho jsem si to objednal. Poradili byste mi, kdo by to mohl být? Je to určitě český výrobce a zboží je mimořádně kvalitní - potřebuji ovšem další
No... tam je akorát napsáno, že se jedná o pravou kůži a že je to vyrobené v ČR. Nic o značce tam není. Takže z toho těžko soudit... Z toho jak to vypadá to na mimořádnou kvalitu moc nevypadá. Ti lepší čeští výrobci doplňků z kůže mají ty věci takové víc vymazlené... No... tohle mi přijde jako Gear, u nich jsem takové značení viděla. Ale Gear obvykle mívá i nějaké značení na sponě... takže jistá si nejsem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.