Nejste přihlášen/a.
,,Ještě bych si něco dala,,
Takže vždy si ukrojit chleba a zakousnout se do suchého chlebíku. Pokud máte opravdu hlad, tak ten chleba sníte, jinak je to jenom chuť. Můžete sníst třeba půl bochníku, ale garantuji, že to nedáte.
Pohanko, nechci do toho jakkoliv zasahovat, ono v případě tazatelky, pokud jí nevoní ovoce ani zelenina, to ani nemá smysl, ale doporučovat chleba?!?! Tak to je ten nejrychlejší způsob, jak se dostat do klubu XXXL.
Pro ver : Vtip je v tom, že jíme běžně, nebo redukční dietu, ale chleba mezi tím, co mám ještě chuť. A toho chleba za nějaký čas prostě už tolik nezežmoulá. Vy si nedáte určitě celý pecen čerstvého, křupavého chleba od pondělí do neděle 7krát . To si dáte leda první den, jak píšete třeba celý, křupavý.
Postupně se dávka snižuje, a za nějaký čas se už jenom kousne do krajíčku, nebo kůrky. Tím, že si k tomu nedáte máslo, sýr, uzeninu, vejce apod., je kalorická hodnota při takovém množství zanedbatelná, ale zaměstná se, jak se říká mlsná huba.
doplněno 02.05.15 17:39:vasenka se ale ptá, že chce radu, když se naobědvá, nebo navečeří a má na něco chuť. Asi těžko bude znovu něco kuchtit se šmakounem. Zároveň ale vasenka vylučuje zeleninu a ovoce. Přesto se jí této rady od Vás dostává. Ukrojit chleba je v této situaci to nejrychlejší.
Je to vyzkoušené, protože za nějaký čas poznáte, že hlad to není, ale jenom chuť, takže stačí opravdu jenom kousek..
Jdu do toho))už jsem zkoušela kde co, po čase mám plné zuby všeho)) a je fakt, že chleba se nepřejím))
Rýžové suchary,já osobně mám ráda tyhle-sojové nebo multigrain.Určitě né pšeničné a kukuřičné.Ale stejně tak dobré jsou tmavé tenké suchary se sezamem(penny,kauf...)Mám je i v práci ve skřínce,jsou pořád po ruce a nezkazí se.
doplněno 02.05.15 17:23:Jasně,kalorie jsou ve všem,ale tohle chroupete dlouho a neláká to člověka hřešit třeba čokoládou.Duležité je zmenšit si přirozeně žaludek a nepřecpávat se těžkými jídly a velkými porcemi.
kalorická hodnota rýžových chlebíčků je 1640 Kj/100 g
kalorická hodnota cukru krystal je 1690Kj/100 g
rýžové chlebíčky jsou zdravější, než do sebe nasypat čistý cukr, ale kdo nechce tloustnout, by je určitě neměl jíst celý den
žádné takové jídlo, (kromě ovoce nebo zeleniny) neexistuje
Já shodila 20 kg a hodně mi s tím pomohl nízkotučný tvaroh, který jsem jedla na sladko i na slano. Oběd brambory na loupačku, večeře chleba s tvarohem, tvarohová pomazánka, budapešťská pomazánka, dokonce nízkotučný "smetánek" - 1/4 kg tvarohu, žloutek, 1 vanil. cukr - lepší jak nic, ale občas, dále celozrnné pečivo a tmavý chléb, vločková kaše s ovocem, vařený květák, čočka, špenát s bramborem, duš. mrkev a pod. Vše max. na 1 lžičce tuku. I smaž. cibulku s 1 lžič. tuku a 2 lžič vody - člověk musí trochu slevit na chuti. Dále šunkový salám, vejce, vaječ omelety, kuře bez kůže a tuku v jakémkoliv množství, zelenina, atd. Tvaroh a maso mají hodně bílkovin a tak svalovina zůstala a kůže zůstala také pružná, nikde nic neviselo.
no, jak to tak vidim, budete tlusta porad, a zda se, ze nejspis i cimdal vic tak si to uzijte... bez omezeni se opravdu zhubnout neda, a to se da zhubnout i pri piti 4-8 piv denne (jen pivo, pri piti i damami oblibenych vinnych striku (s chemickou mineralkou se sladidly) se vaha ani nehne a stagnuje na stejnem cisle (vyzkouseno))
Ja mam 10kg dole a chlastam pivo skoro denne + rano zeleny caj apod
Zrejme dostatek tekutin + horky chmel je vic, nez kalorie v pivu. Myslim si, ze mate roztazeny zaludek a tlacite horem spodem, ja si dam treba krajic chleba s rajcaty a uz funim a vydrzi mi nasycenost na nekolik hodin.
záleží, co vám chutná a jestli vydržíte přípravu nebo vás to nutí sáhnout po něčem hotovém... pro mně je optimální syrová mrkev - mám v lednici celý pytlík, stačí sáhnout a v tu ránu mám něco sladkého, křupavého a dokonce i zdravého...
Souhlasím s Mindou,také chroupu mrkev...
Ještě dodám pro tazatelku.Pokud máte po obědě ještě na něco chuť,tak za chvíli budete jako bečka.Nebyl zde zmíněn pitný režim,ten je důležitý a nesmírně.Po jídle a vůbec,během celého dne byste měla vypít alespoň tři litry čisté vody a to nejlépe s citrónem.Mlsná přejde coby dup
Ivzez má také pravdu !
Pouze se vymlouváte...Zajímavé,zelenina vám nevoní,ovoce také ne,a nakonec ani čistá voda !
Váš jídelníček musí být katastrofální,zcela evidentně fastfoody,mecáče a coly,že? Na to citlivé zuby nemáte...A co pohyb? Zřejmě nulový...Děvče,zamyslete se nad sebou a pak pokládejte dotazy,které mají smysl,tento je NEsmysl
Nevymlouvejte se!
Čistá voda je to nejlepší, co pro sebe můžete udělat.
Na její chuť si během pár dnů (do týdne) zvaknete.
Doporučím pít teplou vodu, teplejší než vlažnou, potom zuby netrnou. Pokud se naučíte pít převařenou vodu, tak ta je zase trochu jiná a lepší, než natočená přímo z kohoutku. Já dám vařit plnou konvici vody a potom během dne jenom dohřejvám na požadovanou teplotu. Samozřejmě i dotáčím, když si děláme čaje, nebo kávu.
Je fakt, že máte asi nějak narušenou psychiku. Takže nehledal bych u dietologa, ale první u psychiatra.
doplněno 05.05.15 14:39:Musím teda doplnit, že to není pro každého. Osobně já jsem byl u psychouše jen jednou a rozhodilo mě to na rok. Pak jsem se dostal alespoň na původní úroveň.
Zdravím. Nedá mi to, i když už je tu otázka déle. Já u sebe pozoruji ten samý zlozvyk, ale zjistila jsem, že je to spíš reakce na nicnedělání. Pokud jsem něčím zaměstnaná, nemám chuť něco uzobávat. Ale pokud se "nic neděje" (čím bych zaměstnala svůj mozek,nemusí jít o fyzickou činnost), tak pořád hřeším. Tak být vámi bych radši nepřemýšlela, co můžu jíst pořád a neztloustnout, ale změnila bych návyky. Mona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.