Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co můžu jíst celý den?

Od: vasenka odpovědí: 29 změna:
Dobrý den, co můžu jíst celý den a nebudu potom tloustnou? Pořád mám na něco chuť, naobědvám se- ještě bych si něco dala... Je něco takovýho? Kromě ovoce zeleniny.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

,,Ještě bych si něco dala,,

Takže vždy si ukrojit chleba a zakousnout se do suchého chlebíku. Pokud máte opravdu hlad, tak ten chleba sníte, jinak je to jenom chuť. Můžete sníst třeba půl bochníku, ale garantuji, že to nedáte.

stirecek*

Pohanko, nechci do toho jakkoliv zasahovat, ono v případě tazatelky, pokud jí nevoní ovoce ani zelenina, to ani nemá smysl, ale doporučovat chleba?!?! Tak to je ten nejrychlejší způsob, jak se dostat do klubu XXXL.

ver*
Co je to zase za blbost? Chleba, a zvlast bily, je na dietu masakr. Hodne sacharidu. A ja vam garantuju, ze jsem schopna snist cely ten bochnik suchy za jeden den, kdyz je chleba krasne cerstvoucky...
pohanka*

Pro ver : Vtip je v tom, že jíme běžně, nebo redukční dietu, ale chleba mezi tím, co mám ještě chuť. A toho chleba za nějaký čas prostě už tolik nezežmoulá. Vy si nedáte určitě celý pecen čerstvého, křupavého chleba od pondělí do neděle 7krát . To si dáte leda první den, jak píšete třeba celý, křupavý.

Postupně se dávka snižuje, a za nějaký čas se už jenom kousne do krajíčku, nebo kůrky. Tím, že si k tomu nedáte máslo, sýr, uzeninu, vejce apod., je kalorická hodnota při takovém množství zanedbatelná, ale zaměstná se, jak se říká mlsná huba.

doplněno 02.05.15 17:39:

vasenka se ale ptá, že chce radu, když se naobědvá, nebo navečeří a má na něco chuť. Asi těžko bude znovu něco kuchtit se šmakounem. Zároveň ale vasenka vylučuje zeleninu a ovoce. Přesto se jí této rady od Vás dostává. Ukrojit chleba je v této situaci to nejrychlejší.

ver*
No zkusila bych tu vasi teorii, ale obavam se, za mesic bych diky tomu chlebu byla jako becka. Podle meho je to totiz nesmysl. To jste nekde cetla nebo je to vas vynalez? Nechci vas urazet, ale vzdycky me nastve, kdyz nekdo radi veci, ktere mohou spis uskodit - minimalne kdyz nejsou poradne vysvetleny.
doplněno 03.05.15 00:27: Se smakounem nemusi absolutne nic kuchtit. Sladky se muze jist hned, je to fakt dobrota. A i slany muze byt pripraveny predem nebo udelany do peti minut.
doplněno 03.05.15 00:29: A ohledne te zeleniny, alespon jsem ji doporucila neco na dietu. Ne kalorickou a nezdravou bombu jako vy.
pohanka*

Je to vyzkoušené, protože za nějaký čas poznáte, že hlad to není, ale jenom chuť, takže stačí opravdu jenom kousek..

Jdu do toho))už jsem zkoušela kde co, po čase mám plné zuby všeho)) a je fakt, že chleba se nepřejím))

lucie*
hodnocení

1x

Rýžové suchary,já osobně mám ráda tyhle-sojové nebo multigrain.Určitě né pšeničné a kukuřičné.Ale stejně tak dobré jsou tmavé tenké suchary se sezamem(penny,kauf...)Mám je i v práci ve skřínce,jsou pořád po ruce a nezkazí se.

doplněno 02.05.15 17:23:

Jasně,kalorie jsou ve všem,ale tohle chroupete dlouho a neláká to člověka hřešit třeba čokoládou.Duležité je zmenšit si přirozeně žaludek a nepřecpávat se těžkými jídly a velkými porcemi.

Co můžu jíst celý den?
jr

kalorická hodnota rýžových chlebíčků je 1640 Kj/100 g

kalorická hodnota cukru krystal je 1690Kj/100 g

rýžové chlebíčky jsou zdravější, než do sebe nasypat čistý cukr, ale kdo nechce tloustnout, by je určitě neměl jíst celý den

žádné takové jídlo, (kromě ovoce nebo zeleniny) neexistuje

mijamijsja*
Mám to samé.
Já si vždycky rozdělím jídlo na několik kousku a poté je co 30 min. jím :).
Např : snídaně - krajíc celozrného chleba s pomazánkovým máslem, bílý jogurt, jablko, čaj
7:00 -pul krajíce chleba s pom. máslem
7:30 - pulka jablka
8:00 - čaj
8:30 - pulka krajíce s pom. máslem
9:00 - pulka jablka
9:30 - bílý jogurt
Většinou už jsem nasicená :o a dám si potom už jen oběd a po obědě něco malého sladkého. A od 15:00 - jím normálně př: fitness tičinku, mandarinku :) 17:30 - teplé jídlo, 20:00 - nějaký zel. salát :) pokud jdu spát hodně pozdě tak vypiju ještě čaj :).

Já shodila 20 kg a hodně mi s tím pomohl nízkotučný tvaroh, který jsem jedla na sladko i na slano. Oběd brambory na loupačku, večeře chleba s tvarohem, tvarohová pomazánka, budapešťská pomazánka, dokonce nízkotučný "smetánek" - 1/4 kg tvarohu, žloutek, 1 vanil. cukr - lepší jak nic, ale občas, dále celozrnné pečivo a tmavý chléb, vločková kaše s ovocem, vařený květák, čočka, špenát s bramborem, duš. mrkev a pod. Vše max. na 1 lžičce tuku. I smaž. cibulku s 1 lžič. tuku a 2 lžič vody - člověk musí trochu slevit na chuti. Dále šunkový salám, vejce, vaječ omelety, kuře bez kůže a tuku v jakémkoliv množství, zelenina, atd. Tvaroh a maso mají hodně bílkovin a tak svalovina zůstala a kůže zůstala také pružná, nikde nic neviselo.

joudic*

no dobre, ale neni na to lepsi treba okurkovy salat ze 7 okurek (1,5kg), nebo mrkvovy salat z podobneho mnozstvi, ktere budou mit oba stejne kalorii jako 3 platky toho polystyrenu?

martinaa*
hodnocení

1x

Jak píše jr, celý den se zdravě nedá jíst nic, ani ta zelenina a ovoce.

Jez po malých dávkách častěji a pokud nechceš přibrat, tak holt musíš vydržet.

stirecek*
hodnocení

1x

Už jste si odpověděla sama. Ovoce a zeleninu můžete jíst nonstop a bez viditelných vedlejších účinků, ale to vám nevoní, takž jste mlsná. Důvod proč máte po obědě hlad je nesprávně složená strava s vysokým GI - to je ta pravá příčina.

joudic*
hodnocení

1x

no, jak to tak vidim, budete tlusta porad, a zda se, ze nejspis i cimdal vic :) tak si to uzijte... bez omezeni se opravdu zhubnout neda, a to se da zhubnout i pri piti 4-8 piv denne (jen pivo, pri piti i damami oblibenych vinnych striku (s chemickou mineralkou se sladidly) se vaha ani nehne a stagnuje na stejnem cisle (vyzkouseno)) ;) Ja mam 10kg dole a chlastam pivo skoro denne + rano zeleny caj apod :) Zrejme dostatek tekutin + horky chmel je vic, nez kalorie v pivu. Myslim si, ze mate roztazeny zaludek a tlacite horem spodem, ja si dam treba krajic chleba s rajcaty a uz funim a vydrzi mi nasycenost na nekolik hodin.

ver*
hodnocení

0x
Zelenina je nejlepsi, ovoce nebrat na dietu. Zcela minimalne a jen dopoledne. Co bych vam doporucila, je šmakoun. Znate ho? Je to v podstate jen bilkovina, takze nic na dietu spatneho. Prirodni je zcela bez chuti, ten si muzete pripravit s jakymkoli korenim a nahradit tim slane chute. A pak je sladky, ma prichute merunka, svestka se skorici a brusinka. Taky se to da dal upravovat, ale klidne si muzete dat kolecko jako dezert. Kaloricka hodnota zcela minimalni. Vyzkousejte :)

hodnocení

0x

záleží, co vám chutná a jestli vydržíte přípravu nebo vás to nutí sáhnout po něčem hotovém... pro mně je optimální syrová mrkev - mám v lednici celý pytlík, stačí sáhnout a v tu ránu mám něco sladkého, křupavého a dokonce i zdravého... *smich*

Souhlasím s Mindou,také chroupu mrkev...

Ještě dodám pro tazatelku.Pokud máte po obědě ještě na něco chuť,tak za chvíli budete jako bečka.Nebyl zde zmíněn pitný režim,ten je důležitý a nesmírně.Po jídle a vůbec,během celého dne byste měla vypít alespoň tři litry čisté vody a to nejlépe s citrónem.Mlsná přejde coby dup ;)

doplněno 03.05.15 10:57:

Ivzez má také pravdu !

Pouze se vymlouváte...Zajímavé,zelenina vám nevoní,ovoce také ne,a nakonec ani čistá voda !

Váš jídelníček musí být katastrofální,zcela evidentně fastfoody,mecáče a coly,že? Na to citlivé zuby nemáte...A co pohyb? Zřejmě nulový...Děvče,zamyslete se nad sebou a pak pokládejte dotazy,které mají smysl,tento je NEsmysl *bum*

kykynka
hodnocení

Jenomže já mám citlivé zuby, takže vodu s citrónem nemůžu pít a s čistou vodou mám problém- nechutná mi :)
iz*

Nevymlouvejte se!

Čistá voda je to nejlepší, co pro sebe můžete udělat.

Na její chuť si během pár dnů (do týdne) zvaknete.

pohanka*

Doporučím pít teplou vodu, teplejší než vlažnou, potom zuby netrnou. Pokud se naučíte pít převařenou vodu, tak ta je zase trochu jiná a lepší, než natočená přímo z kohoutku. Já dám vařit plnou konvici vody a potom během dne jenom dohřejvám na požadovanou teplotu. Samozřejmě i dotáčím, když si děláme čaje, nebo kávu.

hodnocení

0x

Třeba tvarůžky ,,,,1,5% tuku.Jo,a pijte stále vodu s citronem zaručené hubnutí,,jiné vody ne!

mp*
hodnocení

0x

Je fakt, že máte asi nějak narušenou psychiku. Takže nehledal bych u dietologa, ale první u psychiatra.

doplněno 05.05.15 14:39:

Musím teda doplnit, že to není pro každého. Osobně já jsem byl u psychouše jen jednou a rozhodilo mě to na rok. Pak jsem se dostal alespoň na původní úroveň.

fakirka

Pokud nechcete ztloustnout, tak NIC nemůžete jíst celý den. Takhle to prostě je. Je to o prioritě a sebeovládání. Cci být štíhlá, tak se krotím v jídle a hlídám si ho. Chci jíst a mlsat, tak bohužel asi nebudu vypadat podle svých představ. Jsou lidé, co mají oboje, ale těch je jen pár.

culdabulda1*
05.05.15 17:50
hodnocení

0x

vodu

mijamijsja*
hodnocení

0x
Já mlsám suchary, fitness tičinky, sušené ovoce (jablko, banán ...), hinduistické sušenky atd ... :)

buss
hodnocení

0x

JÁ jím co mi chutná! Jste/nejste spokojena se svým stavem?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud Vám nevadí rajčata - je to sice zelenina - ale už dvakrát jsem s nimi udělala dobrou zkušenost - syrová, nakrájená na čtvrtky, max. trochu posolená. Zasytí a můžete je "zobat" celý den.

72mona3*
hodnocení

0x

Zdravím. Nedá mi to, i když už je tu otázka déle. Já u sebe pozoruji ten samý zlozvyk, ale zjistila jsem, že je to spíš reakce na nicnedělání. Pokud jsem něčím zaměstnaná, nemám chuť něco uzobávat. Ale pokud se "nic neděje" (čím bych zaměstnala svůj mozek,nemusí jít o fyzickou činnost), tak pořád hřeším. Tak být vámi bych radši nepřemýšlela, co můžu jíst pořád a neztloustnout, ale změnila bych návyky. Mona

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]