Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utahovani bot

Od: petrbohm odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Mám otázku ohledně bot Converse. Zajímalo by mě jestli je lepší boty utáhnout nebo je nechat na volno. Jde mi o ten ohyb kde se podrážka ohýbá. Začne se odlepovat dříve, když budu boty utahovat nebo když je nechám zkoro úplně volné?

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, boty si musíte utáhnout tak, aby jste je neztrácel a pata tam držela. Podrážku snad neřešte - kvalitní bota utahování vydrží a nekvalitní praskne stejně. Většinou prasknou podrážky tvrdé a "plastové" - guma tolik nepraská, ale zase se rychleji ošlape. Zdravím!

doplněno 01.05.15 19:17:

No, já jsem to psal obecně - utahovat tak, aby to nebylo nepříjemné při nošení. Ale, Vy řešíte jednu konkrétní značku, o které vím pouze to, že je to současný módní hit a dělí se na originální a padělky (a podle ceny se to nemusí ani poznat).

doplněno 01.05.15 19:33:

Těžko říci - zkuste různé utahování a uvidíte, jak to bude vypadat a jak to bude příjemné na nošení a jestli bude bota držet na noze. A koukněte se, jak to nosí ostatní.

petrbohm
hodnocení

Mně se vzhledově nelíbí, když jsou boty v tom přehybu odlepené. Takže je mužu utahovat?

doplněno 01.05.15 19:25:

To je mi jasné já jsem napsal tuto značku, protože zrovna dnes jsem si je koupil. Samozřejmě nemyslím jen tuto značku.

Aby nedošlo k nedorozumění. Myslím ten rámeček který obepíná celou botu. Tak v oblasti kloubu se tento rámeček kroutí. Proto se chci zeptat jestli je lepší mít boty povolené, aby byla látka pružnější, nebo je lepší boty více utáhnout aby byla látka více napnutá?

doplněno 01.05.15 19:37:

Tak dobře.

eda*

A co třetí varianta - boty vrátit? Je možné, že máte "jen" větší velikost, ale pokud si koupíte "designové" boty, jejichž účelem je hezký vzhled a oni jej nesplňují, tak je tam nějaká vada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]