Nejste přihlášen/a.
Zdravím, maminka 65 let, má problémy se suchou kůží v obličeji. Pořád si ztěžuje, že už vyzkoušela snad všechny možné krémy, konopnou mast, babské rady, syrovátku atd...
Prosím poraďte, co by jí pomohlo? Říká, že ji to úplně stahuje.
Dobrý den,
zkuste Excipial U Lipolotio pro suchou až velmi suchou kůži. Mám s ním velmi dobré zkušenosti. Kůže je po něm vláčná a hydratovaná. K sehnání je v lékárně a je bez parfemace. Pokud vyzkoušíte, dejte vědět, jestli pomohl. Mějte se hezky.
Děkuji, tak maminka vyzkoušela cca 3 dny ten Excipial, vypadá to, že ji pomohl. Říká, že se cítí lépe, pokožka už není tak podrážděná a je vláčnější. Tak moc děkuji za radu, vypadá to nadějně. Mějte se hezky a moc děkuji.
Také zdravím. Zkoušela maminka i obyčejné (nesolené) vepřové sádlo? Promastí pokožku opravdu dobře.
Zkuste olej napřed nějaký třeba vzorečky z lékárny ( požádejte u vaší lékárny) a pak jsem si objednala arganový olej a jsem s ním spokojena. lekarna.cz/...
Vnouček má atopický exém a dcera si nemůže vynachválit dětskou vazelínu,,Baby Petroleum Jelly,,od finclubu. 200 gr. cca 135,---160,,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.