Nejste přihlášen/a.
Hlavně v klidu. To je jako frajer se staršim autem, a hodí na to tuning. Jako žena bych si zachovával přirozenou krásu. A Vemte si, že všechny tyto kreace (kvalitní) stojí neskutečně úsilí a peněz (aby to teda vypadalo alespoň autenticky).
Rady všechny OK, ale dejte pozor, aby vám při tom experimentování vlasy nevypadaly. Já bych s tím zašla každopádně
ke kadeřnici. Teď mi napadlo! Vietnamci prodávají za pár korun takové malé pramínky "vlasů" různých barev. Co nejdříve vyzkoušet je, abyste viděla, jestli vám vaše zvolená barva bude vůbec slušet.
Můžete najít sebelepší aplikaci a vybrat si barvu úplně úžasnou, ale než dostanete z vlasů tu černou, to bude věc! Když ji holička stáhne, budou vlasy tak žluté, jako pampeliška. Bez nadsázky! A na ty žluté vlasy chytne každičká barva úplně nesmyslně. Šílené peníze, šílená doba, šílený výsledek! Vlastní zkušenost. Když mi po chemoterapii narostly nové vlasy, řekla jsem si, že je to důvod ke změně a obarvila jsem se na hooodně tmavý mahagon. Vypadala jsem v tom jako zombie a honem jsem chtěla změnu. U dobré holičky několik hodin, hodně peněz a stejně jsem obcházela zrcadla dlouho, než jsem si na sebe zvykla a než jsem dala vlasy do přijatelné barvy. Pro mě přijatelné. Prý to nevypadalo příliš špatně. Prý!
Když mocímermo chcete změnu, nechejte si udělat, do té čené barvy barevné pramínky. Jen o několik odstínů jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.