Nejste přihlášen/a.
Jeden klk mě pozval na rande a já se bojím líbání nemáte nějakou radu jak se líbat?
doplněno 28.04.15 19:27:omlou vám se jeden kluk
Zdravím. Pozvání na rande ještě neznamená, že se musíte spolu hned líbat. Proto nemá smysl stresovat se předem. Chlapec se třeba také ještě nelíbal a nebude vědět, jak na to. Pokud to budete chtít oba, přijdete na to společně. První polibky jsou nesmělé, až k sobě přitisknete rty, určitě si poradíte a přijdete na to. Důležité je, aby to bylo příjemné oběma. Takže já radím, hlavně se nestrachovat, do ničeho se nenutit a trénovat společně, až na to přijde ta pravá chvíle. Tak ať se rande vydaří!
doplněno 28.04.15 19:45:Není zač.
Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?
Chodila jsem s klukem a absolvovali jsme spolu asi 5 x rande, než jsem tu první pusu dostala. Chodili jsme lesem, trhali konavlinky, povídali si. A taky do kina. Snad si nemyslíš, že jakmile přijde, vrhne se na Tebe a začne Tě líbat? K tomu patrně dojde později.
Každý to jednou zkusil poprvé. Tak si z toho nic nedělej. Ten kluk bude třeba stejně nezkušený, budete na tom stejně, tak se nemáte před sebou za co stydět. První pusa bude asi taková, jako když líbáš tetičku. Pak už to bude lepší, uvidíš, co se mu líbí.
Tak si z toho nedělej těžkou hlavu, budete u toho jen vy dva a uvidíš, že to nakonec dobře dopadne. Jaga.
Ještěže jste se opravila, protože klk znamená úplně něco jiného .
To je ta chyba v myšlení v mladém pubertálním věku u hodně mládeže. Když se dva tací sejdou o samotě, kluk si myslí "musím na ni skočit, aby si nemyslela že mi to nejde", a holka zase "musím mu podržet, aby si nemyslel, že jsem kráva frigidní" - takže nedělají ani tak co sami chtějí, ale co si myslí, že chce ten druhý.
Nechte to vyvinout ze situace, třeba ještě žádná pusa nebude, a kdyby na nějaký pokus došlo, je krásné objevovat jak na to, poznávat, to je nejhezčí na prvních láskách, i pak v objevování dalších "věcí". Nejhorší je, když se z těchto v počátku příjemných věcí, stane řemeslo, které má už svůj "technologický postup". Vzpomínám, jak nás třeba v jeden okamžik napadla stejná věc, chtěli jsme to udělat a srazili se hlavami, zabolelo to, byly boule, ale rozesmálo nás to, a rádi si to připomínáme ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.