Nejste přihlášen/a.
Zakoupila jsem v butiku dosti drahou koženkovou bundu. Měli je složené a narovnané na sobě, tudíž byla bunda dost pomačkaná. Prodavačka mi řekla i na visačce je symbol, že lze žehlit velmi vlahou žehličkou po rubu a že se bunda narovná. Nenarovnala. Máte, prosím, někdo obdobnou zkušenost a jak jste to napravili? Díky za případné odpovědi.
Koženkové věci by měly viset na ramínkách na stojanech a ne narovnané jako dříví. Pokud to nelahodilo oku, neměla jste si ji kupovat. Píšete, že nebyla levná, měla by proto splňovat všechny požadavky kvality i vzhledu.
Asi bych ji vrátila. Na to právo máte, jedná se o neodstranitelnou vadu, tam, kde je koženka déle přeleželá, nenarovná se. Se žehlením bych neexperimentovala. Koženka je UH, nevíte, co Vám může provést, i při šetrném zahřátí.
Pokud prodavačka tvrdila, že to jde po rubu žehlit, poproste ji, aby to tedy ona udělala. Někdo třeba řekne - není to její povinnost, ale měla by mít zboží opravdu připravené k prodeji tak, aby zaujalo a bylo bez vady.
Jinak zmačkané oblečení by mi optravdu radost nedělalo a vrátila bych to. Určitě seženete jinou, která Vás bude těšit víc. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.