Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyblednutí strii

Od: cikmanek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, je mi 13 a mám stehna a zadek a hlavně boky úplně postriovaný.
Na boku mám velké čáry fialové, ale už asi rok. Co mám dělat aby mi tvybledly? V létě v plavkách... :(

Děkuju... Vím že se jich nezbavím, ale aspoň at to na těch bokách není fialový... :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinas*
hodnocení

1x

Ahoj cikmanku, možná by pomohlo promazávání problémových partií olejíčkem Bi oil. Používá se na sušší nebo namáhanou pokožku, např. i při rychlém růstu bříška v těhotenství. Můžu doporučit z vlastní zkušenosti. Ale chce to pravidelnost. Měj se hezky a ať se daří.

hodnocení

1x

Holčičko zlatá, asi tě zklamu, ale jak se jednou strie objeví, už nikdy úplně nezmizí, jen vyblednou,ale ty jizvičky žůstanou.Hodně si stále promašťuj kůži na místech, kde se nejvíce strie tvoří a to prsa, břicho, boky a stehna.Aby kůže byla stále vláčná a při rychlém růstu, což v tvém věku je teď aktuální, se rovnoměrně napínala a další strie se už netvořily. Jednou, až budeš budoucí maminkou, tak se promašťuj také, to vše ti ale maminka určitě poradila.Nevím, jestli laser strie odstraní, ale v každém případě to zrovna levné není.My ženské, že nějaká zdravotní firma na ty potvory strie už konečně něco účinného vymyslí. Samozřejmě nejlepší je prevence,dřív než se strie začnou objevovat.řčz

doplněno 01.05.15 00:28:

Omlouvám se ale u věty: My ženské... nechápu, proč mi vypadlo slovo. Bylo psáno takhle : My ženské musíme doufat, že...

hodnocení

0x

Někomu se strie při rychlém růstu udělají. Časem hodně vyblednou, tak to neřeš.

jummy*
hodnocení

0x

Sestřenice si nechala odstranit strie laserem a byla velice spokojena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]