Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy

Od: natka123321 odpovědí: 2 změna:
Před týdnem jsem měla velké bolesti v krku, vykašlávala hleny, měla hnisavou rýmu a teploty. Včera jsem se ale sehla pro oblečení a začala mě bolet hlava(spíše takový tlak). Na internetu jsem četla že to může být zánět nosních dutin. Také při předklonu mě bolí páteř, jako by mě to tam tahá. Nevím jestli zajít k doktorovi, teploty už nemám, jen bolest v krku a to stou hlavou. Mám tím obtěžovat lékaře?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den, podle toho vašeho popisu to opravdu vypadá na zánět dutin. Určitě byste měla k lékaři zajít. Existují antibiotikové kapky do nosu, které by vám od potíží ulevily a zánět vyléčily rychleji. Jinak na zánět dutin je dobré si napařovat obličej nad párou. Teplo uvolňuje zánět v čele. Ale v první řadě doporučuji návštěvu lékaře, nic nepodceňovat a nic nepřecházet. Každá přechozená nemoc se vám v těle později nějak projeví...

hodnocení

0x

Zánět dutin byste poznala hned (blbě by se dýchalo, pocit ucpaného nosu až někam "do čela" atd.); bolesti hlavy mohou pocházet (a taky z 90% pocházejí) ze zablokované páteře. S tím drtivá většina doktorů neumí udělat nic lepšího než řešit následky namísto příčiny (píchnou injekci proti bolesti a nazdar). Nejlepší by tedy bylo vyhledat tzv. chiropraktika - ten umí obvykle zablokovanou páteř dát do pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]