Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká strava při hubnutí?

Od: romces odpovědí: 3 změna:

Zdravim,začla sem s dietou a jizdou na kole,či beháním,chystám se zrovna dnes večer behat ,protože sem byla celý dny v práci tak mám čas až ted 4 den. Je mi 24 měřím 165 váha 67, chtela bych sedm kg dolu alespon,chci jen poradit zda mohu tyto veci: vajíčko natvrdo,vajička na vode,místo smažení,mohu i trochu soli nebo vubec? takový ty snacky kukuřičné nefritované bazalka a rajče takový kulatý, dále celozrnou tyčinku? Tunáka? Abyh tyto veci nejedla a nemela kg ješte vic nahoře,testoviny spíše ty tmavý nebo klidne i ty svetlý s kuřecím masem třeba? DĚKUJU MOCKRÁT ZA RADY. CHtela bych zhubnout hlavne kuli sebevedomí, a aby mi trošku šli stehna dolu,vubec se mi nelibi,je na to beh lepší nebo kolo? Tak za mesic doufám že budu mit aspon 4-6 kg dole doufám. I když budu cvičit max třikrát nebo dvakrát týdne kuli práci

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

Ahoj,z vlastní zkušenosti Ti můžů říct,že někdy je větší problém 5kg než 15kg.Mám hodně podobné míry a váhu a je to boj:)Pokud se hýbeš,tak strava by měla být pestrá,takže děláš vše v poho.Jedině ty kukuřičné snacky jsou zbytečné.Kukuřice obsahuje spoustu sacharidů,takže s ní si moc nepomůžeš.Ideální jsou rýžové(ale pro mě jsou*blee*)výborné jsou multigrain nebo sojové.Věnuj se běhu,protože tam zapojíš celé tělo a výsledek se dostaví.Pokud chceš hubnout stehna tak je běh jasná volba.Někdy běhat pomalu a déle,jindy intervalově(rychlé úseky s krátkými pauzami)Kolo je dobrý,ale musely bys jezdit "jako závodník" a věnovat tomu více času jak běhu.Mi s kola posílily stehna,zadek...ale hubnutí nikde.Během se i "protřepou"střeva a dobré a rychlé zažívání je pro hubnutí ideální.

mukca
hodnocení

bio-natural.cz/... mohu tyto tyčinky?

stirecek*
hodnocení

0x
Strava je základ, pak nepotřebuješ ani pohyb. Stačí použít vyhledávání nahoře, protože se to tady řeší v jednom kuse. Pokud pohyb, tak na hubnutí je důležité se pohybovat hluboko v aerobním pásmu, a tomu odpovídá chůze nebo pomalá jízda na kole. Běh není na hubnutí, protože tepy jsou příliš vysoko a tam tělo uz jede pouze na glykogenove zásoby a na tuky nesahne. Takže chůze min 1.5 hod, raději dvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]